Tech

Create-Solutions i samarbeid med Arealstatistikk

Arealstatistikk og Create-Solutions vil gjøre Arealstatistikks leveranser tilgjengelig gjennom Create-Solutions’ teknologiske plattform.

SAMARBEIDER: Rune Svindland og hans Create-Solutions inngår et samarbeid med Arealstatitsikk.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi skal bli eiendomsbransjens Bloomberg, sa daglig leder Rune Svindland i Create-Solutions da han fortalte Estate Nyheter om det nye proptech-selskapet høsten 2017.

Create-Solutions tilbyr en skybasert programvarepakke med ulike programmer til virksomheter med tilknytning til næringseiendomsmarkedet. Nå går selskapet sammen med Arealstatistikk for å løfte presentasjonen av Arealstatistikks leieprisoversikt fra dagens statiske filbaserte rapporter til dynamiske analyseverktøy.

– Begge selskapene har som målsetning å være ledende innen datakvalitet og brukeropplevelser, og gjennom samarbeidet får kundene tilgang til alt på ett sted, gjennom verktøy som er intuitive, brukervennlige og lette å forstå. Samarbeidet vil selvsagt ikke påføre kundene noen form for ekstrakostnad, men tilgang til Arealstatistikk gjennom Create-Solutions forutsetter at det er etablert et kundeforhold med begge selskapene, sier Rune Svindland.

Les også: Smedvig Eiendom inn i eiendomsbransjens Bloomberg

Create-Solutions har utviklet et bredt utvalg av verktøy for eiendomsbransjen, og selskapets løsninger dekker alt fra detaljert markedsinformasjon og kunde-/leietakersøk til et unikt porteføljestyringsverktøy.

Arealstatistikk er et uavhengig selskap som leverer statistikk og underlagsdata av høy kvalitet til næringseiendomsbransjen. Selskapets data brukes blant annet i analyse- og strategisammenheng, markedsrelatert arbeid, og til verdivurderinger.

Ukens profil: Fikk sluttpakke – havnet i eiendom (+)
Karriere
Nå skal milliardprosjektet bygges
Utvikling
Solgte til Bergesen-familien (+)
Transaksjoner
Skeptisk til Tollefsen-prosjekt (+)
Bolig
Øker leieinntektene, resultatet faller
Aktuelt
Oppdaterte eiendomsnyheter hver morgen kl 07.05 Meld deg på gratis nyhetsbrev her!
Ny sjef hos Enerhaugen
Karriere
Solid resultat med 363 millioner
Aktuelt
– Vi skal ikke selge mer, snarere tvert imot (+)
Analyse
Utstillingsplassen Eiendom sikter mot rekordresultat i år (+)
Analyse