Tech

Create-Solutions i samarbeid med Arealstatistikk

Arealstatistikk og Create-Solutions vil gjøre Arealstatistikks leveranser tilgjengelig gjennom Create-Solutions’ teknologiske plattform.

SAMARBEIDER: Rune Svindland og hans Create-Solutions inngår et samarbeid med Arealstatitsikk.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi skal bli eiendomsbransjens Bloomberg, sa daglig leder Rune Svindland i Create-Solutions da han fortalte Estate Nyheter om det nye proptech-selskapet høsten 2017.

Create-Solutions tilbyr en skybasert programvarepakke med ulike programmer til virksomheter med tilknytning til næringseiendomsmarkedet. Nå går selskapet sammen med Arealstatistikk for å løfte presentasjonen av Arealstatistikks leieprisoversikt fra dagens statiske filbaserte rapporter til dynamiske analyseverktøy.

– Begge selskapene har som målsetning å være ledende innen datakvalitet og brukeropplevelser, og gjennom samarbeidet får kundene tilgang til alt på ett sted, gjennom verktøy som er intuitive, brukervennlige og lette å forstå. Samarbeidet vil selvsagt ikke påføre kundene noen form for ekstrakostnad, men tilgang til Arealstatistikk gjennom Create-Solutions forutsetter at det er etablert et kundeforhold med begge selskapene, sier Rune Svindland.

Les også: Smedvig Eiendom inn i eiendomsbransjens Bloomberg

Create-Solutions har utviklet et bredt utvalg av verktøy for eiendomsbransjen, og selskapets løsninger dekker alt fra detaljert markedsinformasjon og kunde-/leietakersøk til et unikt porteføljestyringsverktøy.

Arealstatistikk er et uavhengig selskap som leverer statistikk og underlagsdata av høy kvalitet til næringseiendomsbransjen. Selskapets data brukes blant annet i analyse- og strategisammenheng, markedsrelatert arbeid, og til verdivurderinger.

Dømt for å ha overført millionbeløp til seg selv (+)
Analyse
Har de mest fornøyde leietakere
Aktuelt
Storhandel i Trøndelag
Transaksjoner
CapMan oppgraderer sentralt i Oslo (+)
Utvikling
Ansetter med tanke på samfunnsansvar
Karriere
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Utleiers ABC – Del 24 – Tinglysning og pantsettelse
Juss
Starter sentrumsutviklingen med 350 mill. (+)
Bolig
Unngår rollekonflikt ved Veidekke-salg
Nyheter
Christian Kleivene til Peab
Karriere

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.