Aktuelt

Moduler for 100 millioner

Wexus Gruppen har inngått kontrakt med Equinor om å levere fire modulbygg i tre etasjer for Equinor.

STORORDRE: Wexus Gruppen bygger 324 modulrom for Equinor.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

De 228 modulene skal inneholde 324 rom og ei kantine for 250 personer. Prosjektstarten går umiddelbart og det blir overlevering i februar 2020, melder selskapet. Prosjektet i Hammerfest har en verdi på over 100 millioner, og er den største enkeltstående kontrakten i Wexus Gruppens historie. Selskapet skal også fjerne to eldre bygg der de nye skal stå.

– Prosjektet vil oppta ca 100 dagers modulproduksjon hos datterselskapet Module Tech, og byggetiden blir ca fem måneders byggetid på site, heter det.

LES OGSÅ: Ser store muligheter i ny teknologi

Wexus Gruppen med hovedkontor i Stavanger er produsent og leverandør av modulbygg til industrielle segmenter samt kommunale og statlige institusjoner. Selskapet har opplevd kraftig vekst siden etableringen og har de seneste årene blitt en av de ledende aktørene innen modulbygg i Norge. Produksjon har en kapasitet på 600 – 900 moduler i året, og den nye fabrikken de nå bygger i Tallinn får en kapasitet på minimum 1500 moduler.

Wexus Gruppen er eid av fondet Norvestor VII L.P. (ca. 55%) og av nøkkelansatte i samme selskap (ca. 45%). Norvestor VII L.P. forvaltes av Norvestor Equity i Oslo.

Selskapet omsatte konsolidert for ca 200 millioner i 2018 og har allerede en ordrereserve på nærmere 300 millioner i 2019.

Thon fikk kjempegebyr – nå klager han (+)
Utvikling
Kontrollerer enorme eiendomsverdier (+)
Analyse
Ber Neptune kutte enda mer
Utvikling
Fikk nei til å bygge. Deretter fikk utbyggeren gebyrsjokk (+)
Analyse
Vil opprettholde kunstnerisk miljø ved Akerselva
Aktuelt
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Proptech-selskap: Kast papirene og del informasjonen
Play
Nå våkner eiendomsbransjen
Tech
OBOS ber om at bystyret tar saken (+)
Bolig
80 boliger for 250 millioner kroner (+)
Bolig

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.