Aktuelt

Gigant inn i Grønn Byggallianse

- Som medlem står vi bedre rustet til å møte økte forventninger med spesielt fokus på bærekraft, sier visekonsernsjef Ole-Christian Hallerud i Olav Thon Gruppen.

GRØNN: Visekonsernsjef Ole-Christian Hallerud i Olav Thon Gruppen er glad for at selskapet nå er blirtt medlem av Grønn Byggallianse. Foto: Gry Traaen
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Grønn Byggallianse er glade over å kunne ønske Olav Thon Gruppen velkommen med på laget for en bærekraftig bygg- og eiendomssektor.

– Det er en viktig aktør i eiendoms-Norge, med en imponerende stor bygningsmasse og skaper stor aktivitet for hele næringen. Det er avgjørende å ha med de store aktørene for at vi skal nå våre nasjonale ambisiøse mål om klimakutt, bedre ressursutnyttelse og utfasing av miljøgifter, sier daglig leder Katharina Bramslev i Grønn Byggallianse i en pressemelding.

– Grønn Byggallianse har blitt en ledende forening for Norges bygge- og eiendomssektor der medlemmene deler av sin erfaring. Et medlemskap gir oss tilgang til verdifull kompetanse, samtidig som vi selv kan bidra til å forme fremtiden. Som medlem står vi bedre rustet til å møte økte forventninger med spesielt fokus på bærekraft, poengterer Ole-Christian Hallerud.

Grønn Byggallianse er en non-profit medlemsforening for virksomheter fra hele bygge- og eiendomsektoren. Målet er å utvikle norsk bygg- og eiendomssektor slik at hensyn til miljø og bærekraft skal bli det selvfølgelige valget for alle.

Slik blir det nye regjeringskvartalet
Play
Solgt for 1,325 milliarder
Transaksjoner
Nytt storkjøp fra SPG
Transaksjoner
Store planer for byens indrefilet
Utvikling
Eiendomsbesitter ut mot høyder
Utvikling
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Tidligere fabrikkeiendom blir boliger (+)
Bolig
Nytt skjeggkretap for boligkjøpere (+)
Juss
Nytt fond skal kjøpe for milliarder (+)
Transaksjoner
Ukens tips: Ugyldige rekkefølgekrav
Juss