Aktuelt

Gigant inn i Grønn Byggallianse

- Som medlem står vi bedre rustet til å møte økte forventninger med spesielt fokus på bærekraft, sier visekonsernsjef Ole-Christian Hallerud i Olav Thon Gruppen.

GRØNN: Visekonsernsjef Ole-Christian Hallerud i Olav Thon Gruppen er glad for at selskapet nå er blirtt medlem av Grønn Byggallianse. Foto: Gry Traaen
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Grønn Byggallianse er glade over å kunne ønske Olav Thon Gruppen velkommen med på laget for en bærekraftig bygg- og eiendomssektor.

– Det er en viktig aktør i eiendoms-Norge, med en imponerende stor bygningsmasse og skaper stor aktivitet for hele næringen. Det er avgjørende å ha med de store aktørene for at vi skal nå våre nasjonale ambisiøse mål om klimakutt, bedre ressursutnyttelse og utfasing av miljøgifter, sier daglig leder Katharina Bramslev i Grønn Byggallianse i en pressemelding.

– Grønn Byggallianse har blitt en ledende forening for Norges bygge- og eiendomssektor der medlemmene deler av sin erfaring. Et medlemskap gir oss tilgang til verdifull kompetanse, samtidig som vi selv kan bidra til å forme fremtiden. Som medlem står vi bedre rustet til å møte økte forventninger med spesielt fokus på bærekraft, poengterer Ole-Christian Hallerud.

Grønn Byggallianse er en non-profit medlemsforening for virksomheter fra hele bygge- og eiendomsektoren. Målet er å utvikle norsk bygg- og eiendomssektor slik at hensyn til miljø og bærekraft skal bli det selvfølgelige valget for alle.

Pareto kjøpte mens leietaker vil bort
Transaksjoner
Byen blir aldri den samme igjen
Utvikling
Gjelsten-selskap får refs (+)
Utvikling
Øker satsingen på smarte bygg
Tech
Sier nei til Fornebubanen – forfølges nå for ulovlig P-anlegg under bakken (+)
Analyse
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Riksantikvaren ut mot boligtårn
Bolig
Statsbygg solgte til svensker (+)
Transaksjoner
Bygger for 103 millioner på brygga
Bolig
Resultatløft etter eiendomssalg til Smedvig (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.