Aktuelt

Boligutviklere fusjonerer

Boligutviklerne Pilares og Bomera slår seg sammen. Selskapet skal jobbe videre under navnet Pilares med en stadig voksende portefølje i det sentrale Østlandsområdet.

PILARES: Dette er hele selskapet etter fusjonen: Knut Bremer, Rannveig Nygaard Hoffmann, Magnus Rømmen Godaker, Petter Bjerke, Jonas Love Norlin, Stian Jonskås, Håkon Arnstorp, Jan Øyvind Kirsebom, Ole Fredrik Sand Andersen og Simen Røed Kristiansen. Foto: Pilares
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi ser at de største og mest kjente utviklerne bare blir større og større. Dermed ser vi et stort potensial for å befeste og styrke vår posisjon innenfor segmentet for mellomstore boligprosjekter, hvor prosjektene typisk vil ligge på mellom 20 og 50 enheter per salgs- og byggetrinn, sier daglig leder Håkon Arnstorp i en pressemelding.

Han tror at Pilares vil bli en enda mer foretrukken aktør i bransjen ved å bli større og mer synlig.

– Vi ønsker å bli en foretrukken, solid og synlig boligutvikler i segmentet for mellomstore prosjekter i Stor-Oslo-regionen, påpeker Arnstorp.

LES OGSÅ: Full fart fremover i Sølvbyen

Til sammen sitter selskapene med en portefølje på 20 boligprosjekter i ulike faser, mens flere nye er i støpeskjeen. Samlet utbyggingsverdi for de eksisterende prosjektene er på cirka 4,2 milliarder kroner.

Mens Pilares har konsentrert sin virksomhet i områdene Tønsberg, Kongsberg, Drammen, Lier og Asker, har Bomera fokusert på Oslo og Akershus. Gjennom fusjonen etableres en aktør med bred erfaring og kunnskap om boligmarkedet i hele Stor-Oslo-regionen.

LES OGSÅ: Vil bygge 22 boliger i eplehage på Ullern

– Majoriteten av aksjonærene er involvert i begge selskapene, og begge er av en mellomstørrelse hvor det melder seg behov for spesialkompetanse på områder som marked, salg, økonomi og akkvisisjon. Begge er i en vekstfase, og vi ser på dette som en god mulighet til å vokse videre på en trygg og god måte, poengterer Arnstorp.

Pilares har i dag seks ansatte, Bomera har fire. Alle ti blir med inn det nye selskapet, hvor dagens Pilares-sjef Håkon Arnstorp blir daglig leder. Petter Bjerke (Bomera) blir leder for gjennomføring av prosjekter mens Knut Bremer (Pilares) blir leder for utvikling. Ifølge Arnstorp skal det ansettes ytterligere to personer med det første.

Ny partner på skatt i Ræder
Karriere
Har doblet eiendomsverdiene på et par år (+)
Analyse
Fallende eiendomsverdier gir resultatfall (+)
Analyse
Lanserer store fremtidsplaner
Utvikling
629 millioner kroner til nytt campus
Utvikling
Les alle PLUSS-sakene ett sted Klikk her!
Nesten alt fra 80-tallet skal fjernes
Utvikling
Dette salget gir J. B. Ugland 295 mill i gevinst (+)
Analyse
Fearnley kjøpte portefølje fra Søylen (+)
Transaksjoner
En sensasjon på Stovner
Play