Transaksjoner

Ingen kjøper har meldt seg, satte ned prisen til 55 millioner

Lagereiendommen i Sandnes har ligget for salg siden november i fjor.

OMREGULERT: Prinsens vei har ligget for salg siden før jul i fjor. Nå er prisen satt ned og eiendommen er omregulert. Foto: Colliers International
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Den 13 mål store logistikkeiendommen i Prinsens vei 5 snaut to kilometer fra Forus jernbanestasjon i Sandnes ble lagt ut for salg i november i fjor med prisforlangende 60 millioner kroner. Så langt har ingen kjøper lagt penger på bordet for ASKOs tidligere hovedlager, og nå er prisen satt ned til 55 millioner kroner.

Siden den gangen er dessuten eiendommen omregulert etter at bystyret 11. mars vedtok ny kommuneplan for Sandnes, et strategisk dokument som skal styre samfunnsutviklingen i et 15 års perspektiv.

– Eiendommen ligger i dag i et industriområde som er vedtatt som et transformasjonsområde. I ny kommuneplan er den avsatt til bolig og idrettsformål. Andel bolig avklares i reguleringsplan, melder rådgiver Jostein Gjerde i Colliers International.

I tillegg er det stilt krav om felles planlegging med nabotomtene, blant annet ble naboområdet på østsiden omregulert fra industri til bolig i 2018.

Åtte av disse leilighetene blir kanskje ikke bygget (+)
Bolig
Livet på låven ser ut til å friste
Bolig
Milliardprosjekt med 950 boliger (+)
Bolig
Endelig stiger leieprisene på Forus
Aktuelt
NorgesGruppen utvikler på Ullern (+)
Utvikling
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Tror på ytterligere leieprisvekst
Aktuelt
Ukens tips: Grunnbok og matrikkel stenges
Juss
Dramatisk vending for Blystad-prosjekt
Utvikling
Oppkjøp skaper nordisk gigant
Transaksjoner

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.