Transaksjoner

Braathen øker stort i kontor som service

Braathen Eiendom kjøper Bjørvika-avdelingen til House of Business og øker antall leietakere til sitt Flyt-konsept betraktelig.

DEAL: Braathen Eiendom kjøper House of Business' Bjørvika-avdeling. Fv utleiesjef Ingrid Elisabeth Moe i Braathen Eiendom og Andreas Borch-Nielsen i House of Business.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Dermed sikrer eiendomsselskapet seg ytterligere 70 leietakere i sitt bygg Dronning Eufemias gate 16. Kjøpet innebærer at Braathen Eiendom styrker sin posisjon innenfor kontor som service, et område hvor flere aktører har slått seg opp de seneste årene.

– House of Business har vært en pioner innen kontorhotell i Norge, og har gjort en fantastisk jobb med å bygge opp gode kontormiljøer, blant annet i vårt bygg «DEG 16». Nå utvider vi vårt tjenestespekter med et tilbud i dette markedet, og vi er stolte over å få overta som vertskap for 70 gode virksomheter som allerede trives i vårt hus, sier utleiesjef Ingrid Elisabeth Moe i Braathen Eiendom.

Braathen Eiendom har sitt eget Flyt-konsept, som skal sikre fleksibilitet for deltakerne som kan bruke fasiliteter i flere av selskapets bygg. Braathen Eiendom har ti Flyt-leietakere i Haakon VIIs gate 2 i Vika, og etter kjøpet av House of Business’ Bjørvika-avdeling kommer Braathen Eiendom opp i 80 «hotellgjester» fordelt på 4100 kvadratmeter fleksible kontorer. Braathen Eiendom har også 50 ordinære leietakere i byggene sine.

– Vårt viktigste mål er å ivareta kundene, og når Braathen Eiendom ønsker å drive samme type virksomhet som oss på samme adresse, er det en god løsning for alle parter at vi overdrar vår virksomhet i Dronning Eufemias gate 16 til dem. Da får kundene førsteklasses kontorer videre, og vi frigjør ressurser til nye satsinger sier Andreas Borch-Nielsen i House of Business.

Braathen Eiendom overtar ansvaret for leietakerne i House of Business i Dronning Eufemias gate 16 fra 1. oktober.

Sluttet i Neptune – fyller opp tomtebanken (+)
Bolig
Ber om hjelp fra hele Skandinavia
Utvikling
Proptech i eiendommens utviklingsfase
Tech
Giganten solgte aksjer for 675 millioner
Aktuelt
Newsec med to ansettelser
Karriere
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
«Golden Oldies»-bakmann selger unna (+)
Analyse
Midt i Brexit kjøper Norge eiendom for 381 mill.
Aktuelt
De vanskelige rivekostnadene
Juss
Trysilhus sparker i gang nytt boligområde (+)
Bolig

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.