Aktuelt

Skanska dro i land jobben

Oppegård valgte Skanska som totalentreprenør for kommunens nye ungdomsskolen med idrettshaller som skal bygges i Sofiemyr idrettspark.

KONTRAKT: Oppegård kommune valgte nylig Skanska til å bygge sin nye ungdomsskole, her ved konserndirektør for byggvirksomheten i Skanska, Tor Arne Midtskogen og ordfører Thomas Sjøvold. Foto: Jan Walbeck/Oppegård kommune
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Dette er et prosjekt mange har jobbet lenge med og ventet lenge på, så dette er en stor dag for kommunen. Vi ser frem til å se ungdomsskolen og idrettshallene ferdig om et par år, sier ordfører Thomas Sjøvold i en pressemelding.

Han og konserndirektør for byggvirksomheten i Skanska, Tor Arne Midtskogen, signerte nylig kontrakten. Prosjektet er allerede i gang med samhandlingsfasen, der de skal samarbeide om å optimalisere løsninger i prosjektet. Det skal blant annet utredes om takhøyden på idrettshallen skal økes utover sju meter som opprinnelig planlagt. Skolen med idrettshaller blir det første byggeprosjektet i kommunen med BREEAM- NOR sertifisering.

– Dette ser ut til å bli et fremtidsbygg som vi kan være stolte av på mange måter – og som barn, ungdom og voksne vil få glede av i mange år fremover, sa Sjøvold.

– Vår visjon er å bygge for et bedre samfunn. Sofiemyr ungdomsskole er et prosjekt som gjør at vi får levendegjort visjonen vår, gjennom å kunne bidra til at den oppvoksende generasjonen får et moderne og stimulerende læringsmiljø, og ikke minst ha glede av idrettshallene langt utover skoletiden. Dette gleder vi oss til å komme i gang med, sa Midtskogen blant annet.

– Dette er et stort og viktig prosjekt for kommunen, og med Skanska får vi en solid entreprenør som har lang erfaring med ulike typer bygg – og som vi er sikre på at vil gi oss kvalitet. Vi er veldig glade for å ha fått Skanska med på laget, sier prosjektsjef Alan Raouf i Oppegård kommune.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Solgt for 1,325 milliarder
Transaksjoner
Nytt storkjøp fra SPG
Transaksjoner
Store planer for byens indrefilet
Utvikling
Slik blir det nye regjeringskvartalet
Play
Eiendomsbesitter ut mot høyder
Utvikling
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Tidligere fabrikkeiendom blir boliger (+)
Bolig
Nytt skjeggkretap for boligkjøpere (+)
Juss
Nytt fond skal kjøpe for milliarder (+)
Transaksjoner
Ukens tips: Ugyldige rekkefølgekrav
Juss