Juss

– Hardt arbeid gir gode resultater

Ny advokatundersøkelse rangerer BAHR som best av de norske advokatfirmaene innen eiendom og entreprise.

FORNØYDE: Øystein Myre Bremset og Anne Sofie Bjørkholt.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Resultatene fra advokatundersøkelsen til TNS Prospera ble publisert den 16. mai. I undersøkelsen ble 337 klienter intervjuet om 15 av de største norske advokatfirmaene.

Bare klienter som bruker mer enn 1,5 millioner kroner på advokater i året, har blitt intervjuet.

BAHR ble i år som i fjor ansett for å ha best juridisk kompetanse av de norske advokatfirmaene innenfor både eiendom og entreprise. Og i år ble BAHR også beste advokatfirma sammenlagt i undersøkelsen.

LES OGSÅ: Opprykk og nedrykk i fersk advokatranking

– Har giret opp
– Vi tror at det skyldes godt og hardt arbeid over lang tid, og ikke noe kjempelurt vi har gjort det siste året, sier partner Anne Sofie Bjørkholt hos BAHR.

– Men vi jobber jo kontinuerlig for å forbedre oss selv, og det siste året har vi giret ytterligere opp med kompetanseutvikling. Klientene setter pris på at vi har høy kvalitet i alle ledd. Vi er så heldige at mange av de aller mest talentfulle eiendomsadvokatene i Norge har valgt å jobbe hos oss, fortsetter hun.

– Innenfor entreprise har vi hatt en betydelig omsetningsvekst de siste årene. Det er gledelig å se at omsetningsvekst og kvalitet følges ad, supplerer partner Øystein Myre Bremset.

– Vi har et entrepriseteam som består av enkeltadvokater med komplementære ferdigheter. Innenfor entreprise kreves det juridisk dybdekunnskap, byggteknisk forståelse, strategisk forståelse og erfaring med rettslige prosesser. I vårt team har vi en advokat med doktorgrad innenfor entrepriserett, en advokatfullmektig med fagbrev som tømrer og tre advokater som har møterett for Høyesterett. Vi har også flere av de mest talentfulle entrepriseadvokatene i Norge, og skal bli enda bedre i årene fremover, legger Bremset til.

LES OGSÅ: Chambers and Partners: Her er Norges beste eiendomsadvokater

– Vi har de siste årene jobbet mye med prosjektledelse og serviceytelse, og det er derfor svært gledelig at BAHR scorer høyest av de norske advokatfirmaene innenfor kategoriene «project management», «client understanding», «availability & service », og «solution oriented». Våre advokater skal være løsningsorienterte. Det er godt å se at klientene oppfatter oss slik, sier Bjørkholt.

– Gode tilbakemeldinger fra klientene er inspirerende. Det er lurt å lytte til klientene både når tilbakemeldingene er gode og dårlige. Vi må fortsette å jobbe hardt for å gjøre oss fortjent til gode rangeringer også neste år, avslutter Bremset.

 

Terje Stykkets eiendomssatsning går så det suser (+)
Analyse
Bygger for over en milliard i Baltikum (+)
Utvikling
Bygger nytt for DNB
Utvikling
Hadrian henter fra PEAB
Karriere
– Det største boligpotensialet i landet (+)
Utvikling
Oppdaterte eiendomsnyheter hver morgen kl 07.05 Meld deg på gratis nyhetsbrev her!
Her har OBOS bygd en by i byen
Play
Nå skal eiendomsbransjen Yte
Aktuelt
Vant Aspelin Ramm-prisen
Aktuelt
Lever godt på snøen som falt i forfjor(+)
Analyse