Aktuelt

Fikk pris for Meierikvartalet

Selskapet fikk nylig pris for beste praksis i prosjektet Meierikvartalet.

PRIS: Kathinka Lien Augustine og Lars Henrik Manengen i Stor Oslo Eiendom fikk nylig pris for beste-praksis. Her sammen med Sverre Tiltnes i Bygg21. Foto: Bygg21
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Tidligere rustet vi oss på å kunne takle alle utfordringer vi erfaringsmessig vet oppstår i byggeprosjekter. På Meierikvartalet sitter alle seg i samme båt. Nå bruker vi energien på å nå samme mål, sier prosjektlederne Kathinka Lien Augustine og Lars Henrik Manengen i Stor-Oslo Eiendom i en pressemelding.

Selskapet som utvikler prosjektet Meierikvartalet i Lillestrøm med 350 boliger samt næringslokaler sammen med Bunde Bygg og DARK arkitekter, fikk tidligere i uken Bygg21s Beste Praksis-hammer. I begrunnelsen for prisen heter det blant annet:

– Stor-Oslo Eiendom er første byggherre som bruker beste praksis-veilederen «Vi bygger best – med åpenhet og tillit» som kontraktsvedlegg og setter standard for god samhandling. Selskapet jobber systematisk for å øke samhandling og åpenhet gjennom blant annet dialog, felles usikkerhetsstyring, samhandlingsarenaer og samlokalisering. Totalentreprenør og arkitekt gir gode tilbakemeldinger om godt samarbeidsklima, god fremdrift og gode vilkår for verdiskapende prosesser, til nytte for prosjektfellesskapet, den enkelte og sluttbruker.

– Vi er entusiastiske over at beste praksis samhandling blir brukt som kontraktsvedlegg. Veilederen kan med hell brukes i alle typer gjennomføringsmodeller og -metoder. Vi ser frem til at den måten Stor Oslo Eiendom bruker veilederen på blir bransjestandard i alle byggeprosjekter. Det finnes ingen gode grunner for ikke å følge veilederens liste for god samhandling, sier Sverre Tiltnes i Bygg21.


Se Estate Play om hvordan Meierikvartalet fikk bygge 19 etasjer i Lillestrøm:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bygger 225 leiligheter for 535 millioner
Bolig
Kjøpte Oslo-leilighet full av skjeggkre. Får ikke erstatning
Juss
Hopper av kampen om NRK-tomten
Bolig
Ingen kjøper har meldt seg, satte ned prisen til 55 millioner
Transaksjoner
SPG kjøper Eterfabrikken
Transaksjoner
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Frigjør familieboliger i etablerte områder (+)
Bolig
Selger over 100 mål for nær 100 mill (+)
Transaksjoner
Ukens tips: Endringer i aksjeloven
Juss
Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere