PRIS: Kathinka Lien Augustine og Lars Henrik Manengen i Stor Oslo Eiendom fikk nylig pris for beste-praksis. Her sammen med Sverre Tiltnes i Bygg21. Foto: Bygg21

Fikk pris for Meierikvartalet

Selskapet fikk nylig pris for beste praksis i prosjektet Meierikvartalet.

Publisert Sist oppdatert

– Tidligere rustet vi oss på å kunne takle alle utfordringer vi erfaringsmessig vet oppstår i byggeprosjekter. På Meierikvartalet sitter alle seg i samme båt. Nå bruker vi energien på å nå samme mål, sier prosjektlederne Kathinka Lien Augustine og Lars Henrik Manengen i Stor-Oslo Eiendom i en pressemelding.

Selskapet som utvikler prosjektet Meierikvartalet i Lillestrøm med 350 boliger samt næringslokaler sammen med Bunde Bygg og DARK arkitekter, fikk tidligere i uken Bygg21s Beste Praksis-hammer. I begrunnelsen for prisen heter det blant annet:

– Stor-Oslo Eiendom er første byggherre som bruker beste praksis-veilederen «Vi bygger best – med åpenhet og tillit» som kontraktsvedlegg og setter standard for god samhandling. Selskapet jobber systematisk for å øke samhandling og åpenhet gjennom blant annet dialog, felles usikkerhetsstyring, samhandlingsarenaer og samlokalisering. Totalentreprenør og arkitekt gir gode tilbakemeldinger om godt samarbeidsklima, god fremdrift og gode vilkår for verdiskapende prosesser, til nytte for prosjektfellesskapet, den enkelte og sluttbruker.

– Vi er entusiastiske over at beste praksis samhandling blir brukt som kontraktsvedlegg. Veilederen kan med hell brukes i alle typer gjennomføringsmodeller og -metoder. Vi ser frem til at den måten Stor Oslo Eiendom bruker veilederen på blir bransjestandard i alle byggeprosjekter. Det finnes ingen gode grunner for ikke å følge veilederens liste for god samhandling, sier Sverre Tiltnes i Bygg21.

Se Estate Play om hvordan Meierikvartalet fikk bygge 19 etasjer i Lillestrøm:

Powered by Labrador CMS