NY PARTNER: Håvard Bergli.

Arntzen de Besche henter partner

Håvard Bergli har tiltrådt som partner i advokatfirmaet Arntzen de Besche.

Publisert Sist oppdatert

Håvard Bergli har drevet egen virksomhet i Advokatfirma Bergli siden 2012. Han har tidligere jobbet som rådgiver og partner i Selvaag Corporate, vært prosjektansvarlig i Orkla Finans, partner i Fazenda Securities og vært advokatfullmektig, advokat og partner i Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange (nå SANDS).

Han ble i 2019 rangert blant de beste advokatene i Finansavisens advokatundersøkelse innenfor kategorien fast eiendom.

– Jeg valgte Arntzen de Besche fordi det er et veldig sterkt og anerkjent eiendomsteam. Jeg kjenner eiendomsteamet i Arntzen de Besche veldig godt etter å ha jobbet sammen på en rekke transaksjoner og prosjekter gjennom mange år. I tillegg er Arntzen de Besche er et fullservice advokatfirma med spisskompetanse på alle sentrale områder. Tiden var kommet for å ekspandere min virksomhet inn i et større firma og da var Arntzen de Besche mitt klare førstevalg.

– Vi har over tid vært imponert over hva Håvard har fått til og gleder oss til å utvikle dette videre sammen. Rekruteringen av Håvard er et ledd i vår strategiske satsning på eiendom. Håvard er svært dyktig og hans bakgrunn fra prosjektfinansiering og verdipapirforetak gjør at han har en unik kompetanse som vil forsterke vår posisjon i markedet, sier Hans Henrik Kværne, leder av eiendomsavdelingen i Arntzen de Besche.

Arntzen de Besche opplyser at selskapet har mer enn 30 dedikerte spesialister på eiendom, entreprise, utvikling og regulering, og med full service på strukturering, finansiering, skatt og mva.

Powered by Labrador CMS