Utvikling

Klart for nytt kontorbygg på 5000 m2

Ticon Eiendom AS har signert leieavtale med Trysilhus og skal oppføre nytt kontorbygg i C. O. Lunds gate 56 (CO56) på Bangeløkka i Drammen.

NYBYGG: C. O. Lunds gate 56 på Bangeløkka i Drammen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Ticon har inngått en langsiktig leieavtale med Trysilhus om leie av de to øverste etasjene av til sammen fire i planlagt nybygg i C. O. Lunds gate 56 (CO56) på Bangeløkka i Drammen. Nybygget vil få et areal på ca. 5.000 kvadratmeter, hvorav første etasje på ca. 1.250 kvadratmeter også kan brukes til arealkrevende handel som alternativ til kontor.

– Med et slikt utviklingsprosjekt utvider vi kontortilbudet ytterligere ved knutepunktet E18/E134 etter at vi ferdigstilte nybygget på nabotomten Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 110 (BB110) med innflytting Q1 2018. Med Trysilhus som leietaker styrker vi ytterligere suksessen ved å ha skapt byens beste cluster av virksomheter innenfor byggebransjen, sier Asgeir K. Svendsen, direktør næringseiendom i Ticon Eiendom AS.

LES OGSÅ: Her kommer nytt kontorbygg på 10.000 m2

Eiendommen utvikles i tråd med Ticons ambisjoner i forhold til miljø. I tillegg til å være Miljøfyrtårn-sertifisert, har Ticon sluttet seg til “Eiendomssektorens veikart mot 2050” som Grønn Byggallianse/Norsk Eiendom står bak og besluttet at nybygget skal Breeam-sertifiseres.

Det blir ikke bare lagt vekt på et godt energimerke (Energiklasse A) på bygget, men også på å optimalisere faktisk bruk av energi både i driften av eiendommens felles tekniske anlegg og leietakers eget driftsforbruk. Prosjektleder Helén Norheim i Ticon vil lede utbyggingen i samarbeid med en totalentreprenør.

– Vi er godt fornøyd med avtalen vi har inngått med Ticon. Vi tror at dette bygget og denne plasseringen blir svært effektiv for oss. Selv om vi har hovedkontor i Drammen, så ligger prosjektene våre på det sentrale Østlandet. Dermed er direkte tilgang til E18 og E134, og nærhet til kollektivtransport et stort pluss for oss, da vi har mange medarbeidere som reiser til og fra våre byggeplasser, sier Kjetil Jordanger, konsernleder i Trysilhusgruppen.

– De siste årene har vi hatt en stor vekst og blitt betraktelig mange flere medarbeidere. Disse lokalene vil bli utformet slik at de er mer tilpasset vår fremtidige drift, forklarer han.

LES OGSÅ: Vil bruke 600 mill på en urban gondolbane i Drammen

Her kan det komme 460 boliger (+)
Bolig
Oslo Finans kjøpte handelsportefølje
Transaksjoner
Støtter seg mer og mer på digitale verktøy (+)
Tech
Eiendomsspar inn i svensk boligutvikler (+)
Aktuelt
Enorme endringer i handelen
Play
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
UtviklingsABC – Del 2 – Innledende om arealplaner
Juss
Unloc vant avtale med Mustad Eiendom
Tech
Boligprosjektet får 200 meter strandlinje (+)
Aktuelt
Solon med utbygging i Hafjell (+)
Bolig

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.