RASK ÅPNING: De nye eierne av Hotell Syv Søstre vil ha så rask åpning av hotellet som mulig. Foto: Nord-Megler.

Haugen og Heggset med nytt hotellkjøp

Det var Ragde Eiendom og Breidablikk Eiendom som sammen kjøpte Hotell Syv Søstre i Sandnessjøen.

Publisert

Etter at eieren av hotellet Syv søstre kastet inn håndkleet i slutten av januar og lot det gå konkurs, brukte Helgeland Sparebank kort tid på å finne en ny eier til hotellet. Estate Nyheter skrev i begynnelsen av mars at banken hadde akseptert et bud på hotellet, men at det ennå ikke var offentlig hvem kjøperen var.

Nord-Megler var næringsmegler, og prisantydningen var 140 millioner kroner. Nå er det klart at Edgar Haugen (Ragde Eiendom) og Ola Emil Heggset (Breidablikk Eiendom) har kjøpt hotelleiendommen for en ukjent sum. Ifølge Brønnøysund Avis jobbes det nå på spreng for å få åpnet hotellet så raskt som mulig.

– En smidig og effektiv prosess med både lokalbanken og mekler har gjort at vi allerede er i gang med å få hotellet i drift. Vi har klare målsettinger om å åpne primo mai, men det er mange brikker som må på plass med hensyn til ansettelser, bevillinger, bookingsystemer og liknende, sier Ola Emil Heggset i en pressemelding.

Foreløpig er det ikke avklart om hotellet skal drives av en hotellkjede eller om Ragde Eiendom tar driften selv gjennom sitt Saga hotell.

– Som eiere gleder vi oss til å ta fatt på oppgaven uavhengig av hvilken merkevare som står på hotellveggen, og vi vil ta imot innbyggere og tilreisende med åpne armer, sier Heggset ifølge Brønnøysund Avis.

Haugen og Heggset har tidligere kjøpt eiendom sammen, blant annet Løkkemyra Handelspark i Kristiansund og Scandic Hotel Kristiansund.

Powered by Labrador CMS