Transaksjoner

Haugen og Heggset med nytt hotellkjøp

Det var Ragde Eiendom og Breidablikk Eiendom som sammen kjøpte Hotell Syv Søstre i Sandnessjøen.

RASK ÅPNING: De nye eierne av Hotell Syv Søstre vil ha så rask åpning av hotellet som mulig. Foto: Nord-Megler.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Etter at eieren av hotellet Syv søstre kastet inn håndkleet i slutten av januar og lot det gå konkurs, brukte Helgeland Sparebank kort tid på å finne en ny eier til hotellet. Estate Nyheter skrev i begynnelsen av mars at banken hadde akseptert et bud på hotellet, men at det ennå ikke var offentlig hvem kjøperen var.

Nord-Megler var næringsmegler, og prisantydningen var 140 millioner kroner. Nå er det klart at Edgar Haugen (Ragde Eiendom) og Ola Emil Heggset (Breidablikk Eiendom) har kjøpt hotelleiendommen for en ukjent sum. Ifølge Brønnøysund Avis jobbes det nå på spreng for å få åpnet hotellet så raskt som mulig.

– En smidig og effektiv prosess med både lokalbanken og mekler har gjort at vi allerede er i gang med å få hotellet i drift. Vi har klare målsettinger om å åpne primo mai, men det er mange brikker som må på plass med hensyn til ansettelser, bevillinger, bookingsystemer og liknende, sier Ola Emil Heggset i en pressemelding.

Foreløpig er det ikke avklart om hotellet skal drives av en hotellkjede eller om Ragde Eiendom tar driften selv gjennom sitt Saga hotell.

– Som eiere gleder vi oss til å ta fatt på oppgaven uavhengig av hvilken merkevare som står på hotellveggen, og vi vil ta imot innbyggere og tilreisende med åpne armer, sier Heggset ifølge Brønnøysund Avis.

Haugen og Heggset har tidligere kjøpt eiendom sammen, blant annet Løkkemyra Handelspark i Kristiansund og Scandic Hotel Kristiansund.

Byen blir aldri den samme igjen
Utvikling
Gjelsten-selskap får refs (+)
Utvikling
Øker satsingen på smarte bygg
Tech
Sier nei til Fornebubanen – forfølges nå for ulovlig P-anlegg under bakken (+)
Analyse
Riksantikvaren ut mot boligtårn
Bolig
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Vant Oslo bys arkitekturpris
Aktuelt
Bygger for 103 millioner på brygga
Bolig
Resultatløft etter eiendomssalg til Smedvig (+)
Analyse
Solgte leiligheter for 200 millioner på ett døgn (+)
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.