Bolig

Første trinn var en braksuksess, nå kommer trinn to

Ett døgn tok det å selge to tredeler av de 39 første leilighetene i fjor. I dag er det bare fem igjen av dem, og nå legger Conceptor Bolig ut ytterligere 85.

NYTT OG SENTRALT: Jessheim Sør blir en ny bydel få minutters gåtur fra Jessheim sentrum. Ill.: Conceprot Bolig
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Jessheim Sør tar form på tegnebrettet og byggestart nærmer seg for i alt 124 blokkleiligheter. De 85 leilighetene som nå legges ut er fordelt på seks etasjer høye blokker, fra 23 til 60 kvadratmeter.

– Vi har stor tro på vekst i Ullensaker med Jessheim og Gardermoen som fokusområder, og skal bygge opp mot 800 leiligheter i prosjektet de neste årene. Området er ferdig regulert og samlet skal det bygges 70.000 kvadratmeter bolig her, sier prosjektleder Stig Ø. Kvarsnes i Conceptor Bolig i en pressemelding.

Det er TAG Arkitekter som har tegnet Jessheim Sør.

– De legger stor vekt på moderne arkitektur med brutte fasader, nyanserte farger og spennende materialvalg. Det blir luftige uteplasser med sollys, grønne plener og lekeområder og et nettverk av stier og gangveier. Biltrafikken ledes ned i garasjeanlegg, påpeker Kvarsnes som er begeistret for beliggenheten.

LES OGSÅ: Kjøpte over 600 mål ved hovedflyplassen

– Jessheim Sør er kun minutter fra Gardermoen, rett ved E6 og en drøy halvtime med bil eller tog til Oslo. Til Jessheim sentrum og Jessheim togstasjon er det 15 minutter å gå. Dette blir et viktig byutviklingsområde for Jessheim med mye potensial gitt av sin størrelse og sentrale beliggenhet. Dette vil bli et svært attraktivt boligområde, sier Kvarsnes.

Reguleringsplanen åpner også for næringsarealer, 3.000 kvadratmeter til detaljhandel og 10.000 tilplasskrevende handel. I tillegg planlegger Conceptor treningssenter og 2.500 kvadratmeter med helserelatert virksomhet.

– Prosessen med å finne leietakere til handelsarealet går som planlagt. Vi har allerede signert avtale med REMA 1000 om etablering av dagligvarebutikk, og snakker med flere andre aktører. Det har vært veldig stor interesse for næringslokalene, poengterer Kvarsnes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere
KLP Eiendom kjøper stort i København
Transaksjoner
Selvaag Eiendom styrker utviklingsavdelingen
Karriere
Hyttekapper i kolonihage frikjent i Oslo tingrett
Juss
Braathen øker stort i kontor som service
Transaksjoner
Estate PLUSS er
eiendomsbransjens hukommelse
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Kommunen selger 82 mål til 700 boliger (+)
Transaksjoner
Ny sjef i Veidekke
Karriere
Leieprisene vil fortsette å stige. Her er grunnen
Aktuelt
Vil doble arealet ved Akerselva (+)
Utvikling