Transaksjoner

Kjøpte i Lillestrøm sentrum

Lillestrøm Delta har kjøpt Borggården i Lillestrøm sentrum.

5,6 MILL. I LEIEINNTEKTER: Partene ønsker ikke å opplyse om kjøpesummen, men de årlige leieinntektene er på ca. 5,6 millioner kroner. Foto: Skymedia.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Seler er Pål Hveems selskap GLS Real Estate AS. Eiendommen, som har adressen Adolph Tidemands gate 12, ligger sentralt i Lillestrøm, rett ved kollektivterminalen og Kulturkvartalene. Eiendommen er en kombinert handels- og kontoreiendom som fordeler seg over to næringsseksjoner på til sammen 3816 kvadratmeter. Den har også 57 parkeringsplasser.

Verken selger eller kjøper ønsker å opplyse om kjøpesummen, men de årlige leieinntektene er på ca. 5,6 millioner kroner. Lillestrøm Delta er en lokal eiendomsforvalter som har flere prosjekter i Lillestrøm sentrum, blant annet Kulturkvartalene.

– Lillestrøm vil ha en stor vekst de nærmeste årene. Vi ser en høy bolig aktivitet i Lillestrøm Sentrum med 5-6 nybygg prosjekter under salg. Vi har tro på at med flere mennesker i Lillestrøm Sentrum, vil gågata og bygulvet med riktig programmering bli et ettertraktet sted å være. Vår filosofi er å drifte dette godt og skape attraktive lokaler tilrettelagt for næringslivet. Borggården passer godt inn i vår eiendomsportefølje, og vil bli et nytt tilskudd i vår satsning på Kulturkvartalene i Lillestrøm, sier Rolf Th. Holm, daglig leder i Lillestrøm Delta.

Newsec var selgers rådgiver i prosessen.

– Eiendommen har en sentral beliggenhet i Lillestrøm. Den har et fremtidig potensial, og det er flere store utviklingsprosjekter på gang i nærliggende område. Vi opplevde stor interesse fra både lokale og nasjonale aktører. Vi opplever en generell trend at flere eiendomsaktører søker eiendommer i randsonen av Oslo, og flere har pekt på Lillestrøm som satsningsområde. Dette gjenspeiles i interessen vi har fått både for Borggården og tilsvarende produkter i markedet, sier transaksjonsmegler Andreas Haugen i Newsec.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Superår for eiendomsrådgiver (+)
Aktuelt
Her kommer 270 000 m2 eiendom
Play
Munch Brygge vant arkitekturpris
Aktuelt
Enda mer interesse for Det store blå (+)
Utvikling
Her vil gigantene bygge 1500 boliger
Bolig
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Volkswagen åpner datasenter i Norge
Aktuelt
Melder om ny sjef i Hemfosa
Karriere
Konkurrerer om å bli årets beste byggverk
Aktuelt
Negative til P-hus under Rådhushagen
Utvikling