Transaksjoner

Kjøpte i Lillestrøm sentrum

Lillestrøm Delta har kjøpt Borggården i Lillestrøm sentrum.

5,6 MILL. I LEIEINNTEKTER: Partene ønsker ikke å opplyse om kjøpesummen, men de årlige leieinntektene er på ca. 5,6 millioner kroner. Foto: Skymedia.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Seler er Pål Hveems selskap GLS Real Estate AS. Eiendommen, som har adressen Adolph Tidemands gate 12, ligger sentralt i Lillestrøm, rett ved kollektivterminalen og Kulturkvartalene. Eiendommen er en kombinert handels- og kontoreiendom som fordeler seg over to næringsseksjoner på til sammen 3816 kvadratmeter. Den har også 57 parkeringsplasser.

Verken selger eller kjøper ønsker å opplyse om kjøpesummen, men de årlige leieinntektene er på ca. 5,6 millioner kroner. Lillestrøm Delta er en lokal eiendomsforvalter som har flere prosjekter i Lillestrøm sentrum, blant annet Kulturkvartalene.

– Lillestrøm vil ha en stor vekst de nærmeste årene. Vi ser en høy bolig aktivitet i Lillestrøm Sentrum med 5-6 nybygg prosjekter under salg. Vi har tro på at med flere mennesker i Lillestrøm Sentrum, vil gågata og bygulvet med riktig programmering bli et ettertraktet sted å være. Vår filosofi er å drifte dette godt og skape attraktive lokaler tilrettelagt for næringslivet. Borggården passer godt inn i vår eiendomsportefølje, og vil bli et nytt tilskudd i vår satsning på Kulturkvartalene i Lillestrøm, sier Rolf Th. Holm, daglig leder i Lillestrøm Delta.

Newsec var selgers rådgiver i prosessen.

– Eiendommen har en sentral beliggenhet i Lillestrøm. Den har et fremtidig potensial, og det er flere store utviklingsprosjekter på gang i nærliggende område. Vi opplevde stor interesse fra både lokale og nasjonale aktører. Vi opplever en generell trend at flere eiendomsaktører søker eiendommer i randsonen av Oslo, og flere har pekt på Lillestrøm som satsningsområde. Dette gjenspeiles i interessen vi har fått både for Borggården og tilsvarende produkter i markedet, sier transaksjonsmegler Andreas Haugen i Newsec.

– Omsetningen falt etter bilfritt byliv
Aktuelt
Boligprosjekt falt i fisk for Alf-Inge Håland (+)
Analyse
Vil bygge boliglåve med 19 enheter
Bolig
Gleder seg til reforhandling av leieavtaler (+)
Analyse
Starter med produktdesign for ombruk
Aktuelt
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Nord-Norges største prosjekt (+)
Utvikling
Vil bygge en ny bydel med 40.000 kvadratmeter
Utvikling
Gir vekk eiendom til en verdi av 400 millioner (+)
Analyse
Krefting reagerer på slakt av R8
Aktuelt

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.