5,6 MILL. I LEIEINNTEKTER: Partene ønsker ikke å opplyse om kjøpesummen, men de årlige leieinntektene er på ca. 5,6 millioner kroner. Foto: Skymedia.

Kjøpte i Lillestrøm sentrum

Lillestrøm Delta har kjøpt Borggården i Lillestrøm sentrum.

Publisert

Seler er Pål Hveems selskap GLS Real Estate AS. Eiendommen, som har adressen Adolph Tidemands gate 12, ligger sentralt i Lillestrøm, rett ved kollektivterminalen og Kulturkvartalene. Eiendommen er en kombinert handels- og kontoreiendom som fordeler seg over to næringsseksjoner på til sammen 3816 kvadratmeter. Den har også 57 parkeringsplasser.

Verken selger eller kjøper ønsker å opplyse om kjøpesummen, men de årlige leieinntektene er på ca. 5,6 millioner kroner. Lillestrøm Delta er en lokal eiendomsforvalter som har flere prosjekter i Lillestrøm sentrum, blant annet Kulturkvartalene.

– Lillestrøm vil ha en stor vekst de nærmeste årene. Vi ser en høy bolig aktivitet i Lillestrøm Sentrum med 5-6 nybygg prosjekter under salg. Vi har tro på at med flere mennesker i Lillestrøm Sentrum, vil gågata og bygulvet med riktig programmering bli et ettertraktet sted å være. Vår filosofi er å drifte dette godt og skape attraktive lokaler tilrettelagt for næringslivet. Borggården passer godt inn i vår eiendomsportefølje, og vil bli et nytt tilskudd i vår satsning på Kulturkvartalene i Lillestrøm, sier Rolf Th. Holm, daglig leder i Lillestrøm Delta.

Newsec var selgers rådgiver i prosessen.

– Eiendommen har en sentral beliggenhet i Lillestrøm. Den har et fremtidig potensial, og det er flere store utviklingsprosjekter på gang i nærliggende område. Vi opplevde stor interesse fra både lokale og nasjonale aktører. Vi opplever en generell trend at flere eiendomsaktører søker eiendommer i randsonen av Oslo, og flere har pekt på Lillestrøm som satsningsområde. Dette gjenspeiles i interessen vi har fått både for Borggården og tilsvarende produkter i markedet, sier transaksjonsmegler Andreas Haugen i Newsec.

Powered by Labrador CMS