BYTTER: Kine Kolgrov Fossen skal lede salget i regionen Trøndelag i Toma.

Toma henter salgssjef

Kine Kolgrov Fossen er ansatt som salgssjef for Trøndelag i Toma.

Publisert Sist oppdatert

Kine Kolgrov Fossen startet i Facility Management-aktøren Toma i slutten av mars, og har erfaring som salgsdirektør i Fazer Food Services. Hun har også hatt ulike salgsstillinger hos Norefjell Ski & Spa og på Dr. Holms Hotel.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake i bransjen og føler jeg har kommet hjem igjen. Jeg er svært takknemlig for at jeg har fått muligheten til å lede salg i regionen, og det er veldig motiverende å se at Toma har en tydelig strategi som medarbeiderne har eierskap til. Jeg ser frem til å samarbeide med dyktige kollegaer og bli en del av et team som besitter høy faglig kompetanse. Det blir spennende å bistå gårdeiere og leietakere med å utvikle attraktive FM-løsninger, avslutter Kine Kolgrov Fossen.

– Vi er veldig fornøyd med å få Kine på laget. Hun har bred erfaring fra markedet og er et kjent fjes med mange kontakter i eiendomsbransjen. Hun har en profil som vil passe utmerket inn i vårt team. Timingen for ansettelsen er helt perfekt da det er høy aktivitet i Trøndelag-markedet. Dette er et ledd i vår økende satsing i regionen, sier salgsdirektør konsern Stian Løken Blom.

Powered by Labrador CMS