Aktuelt

Ansetter leder for bygulvsutvikling

Urban Jungle fortsetter satsingen og ansetter Magnus Reite som leder for bygulvsutvikling i Urban Jungle Consulting.

BYGULVSATSING: Urban Jungle øker satsingen på bygulv når Magnus Reite tar ledelsen i bygulvsatsingen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Ansettelsen er et resultat av at Urban Jungle opplever økende oppdragsmengde, samtidig som konsernet har store ambisjoner om å vokse videre i årene fremover. Magnus Reite skal være med på å videreutvikle Urban Jungles rådgivningsplattform for innovative bygulvsprosjekter i Norge. Reite kommer fra stillingen som leder for Urban Jungles utleieteam.

– Vår suksessformel er å kombinere eiendoms-, konsept-, og byutvikling. Disse tre faktorene har over tid vist seg å skape merverdier for både gårdeiere, leietakere, og ikke minst områdene rundt. De senere årene har vi jobbet med utviklingen av mange store bygulvsprosjekter. Det er helt klart at bygulv som er utviklet med en gjennomtenkt plan og et klart konsept fra starten av, skaper merverdier for alle parter, sier Espen Thøgersen, grunnlegger og konsernleder i Urban Jungle.

Rådgiverne i Urban Jungle har de seneste årene jobbet med bygulvene på Middelthunet og Munch Brygge. Ifølge Thøgersen er suksessen i disse prosjektene et resultat av at de fikk være med allerede fra konseptutviklingsfasen og at de fikk anledning til å jobbe med designoptimalisering og programmering av bygulvene.

– Suksessen til Urban Jungle er i stor grad et resultat av at man inkluderer potensielle leietakere allerede i konseptutviklingsfasen. Det er mange utviklere som tror de vet hva potensielle leietakere vil ha, designer prosjektene sine deretter, og til slutt blir overrasket når drømmeleietakerne ikke er interessert når lokalene står ferdig, sier Reite.

Thøgersen legger til at det til syvende og sist er leietakerne, og deres respektive konsept, som i stor grad definerer om et bygulv blir en suksess eller ikke, da det er de som skaper liv og aktivitet.

– Det eksisterer andre miljøer som kan bistå med designoptimalisering av bygulv, men det er få, om noen, som har det leietakernettverket Urban Jungle har. Vi kan dermed basere våre synspunkt på fakta fra de som faktisk skal drive sine virksomheter i lokalene etter ferdigstillelse, avslutter Reite.

Har tatt ut 70 millioner i utbytte (+)
Pluss
Newsec Basale kjøper Tjuvholmen Drift
Transaksjoner
Tre nye til Insenti
Karriere
Dagbøter kostet flesk for garantist (+)
Juss
Klart for neste trinn på brygga
Bolig
Estate PLUSS er
eiendomsbransjens hukommelse
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Kjøper konkurrent og to eiendommer
Transaksjoner
Fearnley-syndikat solgte kombieiendom (+)
Transaksjoner
Ugyldig eiendomsskatt, men greit med skjerming
Juss
Satser på enda mer næring i Drammen
Utvikling