Tech

Svensk proptech-selskap inn i Norge

Etter stor suksess i Sverige, lanseres nå Propstreet i det norske markedet.

LANSERES: I første omgang kan norske investorer få tilgang til de svenske eiendommene, men etter hvert får de også tilgang til norske eiendommer. Foto: Shutterstock.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

I fjor ble proptech-selskapet Propstreet lansert i Sverige, og på kort tid har selskapet sikret seg over 750 eiedomsselskaper som medlemmer. Propstreet er en plattform som skal matche kjøpere og selgere av eiendommer konfidensielt. Eiendomsaktører som vil kjøpe eiendommer kommer gjennom tjenesten i kontakt med rådgivere som har eiendommer for salg. I 2018 har 30 ulike megler-og rådgivningsselskaper over hele Sverige kommunisert eiendommer som er solgt for over 8 milliarder svenske kroner via Propstreet. Halvparten av eiendommene som er solgt har en verdi på mellom 50 og 500 millioner kroner.

Nå lanseres Propstreet for norske eiendomsinvestorer. I starten får norske investorer konfidensiell tilgang til eiendommer som er til salgs i Sverige, senere vil også norske næringseiendommer som er til salgs bli kommunisert gjennom plattformen.

– Vi er stolte over at Propstreet nå bli en internasjonal community og at vi kan muliggjøre cross-border-transaksjoner i Skandinavia for flere eiendomsinvestorer, sier grunlegger Henrik Olofson i Propstreet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere
KLP Eiendom kjøper stort i København
Transaksjoner
Selvaag Eiendom styrker utviklingsavdelingen
Karriere
Passerer milliarden i sommer
Bolig
Slipper 161 nye leiligheter i markedet
Bolig
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Hyttekapper i kolonihage frikjent i Oslo tingrett
Juss
Braathen øker stort i kontor som service
Transaksjoner
Kommunen selger 82 mål til 700 boliger (+)
Transaksjoner
Ny sjef i Veidekke
Karriere