NYE BOLIGER: Det skal bygges boliger i Bankveien i Asker.

Her skal Fredensborg bygge boliger og næring

Fredensborg går i gang med byggingen av leiligheter i Bankveien i Asker.

Publisert Sist oppdatert

Totalt har Fredensborg planer for nesten 100 leiligheter i Bankveien 10 i Asker. Nå melder Bunde Gruppens entreprenørselskap M2 Entreprenør at de har fått kontrakt for byggingen av 20 leiligheter, treningssenter og butikkarealer på bakkeplan og i ett mellombygg. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på 54 millioner kroner.

Bankveien 10 har et samlet bruttoareal på 3250 kvadratmeter, hvorav næringsdelen utgjør 2177 kvadratmeter. Leilighetene er i størrelser fra 36 til 67 kvadratmeter. Syv leiligheter får en takhøyde på opp mot 4,5 meter, mens fire toppleiligheter får takterrasser.

«Vi ser nå frem til å komme i gang med dette flotte bygget, og levere bygget til både avtalt tid og med den kvaliteten både vi, byggherren og sluttkunden forventer og kan være stolte av. Håvard Ottervig og Thomas Tveit hos oss er allerede i gang med både prosjektering og forsterkning av fundamenter før riving av eksisterende bygg, som for øvrig utføres av 4 dyktige betongarbeidere fra BundeBygg», opplyser M2 Entreprenør i en melding.

Powered by Labrador CMS