NY MANN PÅ RETAIL: Eivind Preus, senior rådgiver i retailavdelingen i Colliers International.

Colliers ansetter i retailavdelingen

Colliers International har ansatt Eivind Preus som senior rådgiver i retailavdelingen.

Publisert Sist oppdatert

Eivind Preus kommer fra stillingen som partner/senior rådgiver i NCM Development. Der har han arbeidet siden 2007. Han er utdannet siviløkonom og har også vært daglig leder i Preus Foto AS.

– Vi i Colliers International AS er meget fornøyd med å ha ansatt en så erfaren medarbeider som Preus innen Retail. Han bringer med seg spennende kunder som vi håper å få stor glede av, sier Thor Bjørdal CEO i Colliers International.

Han forteller at Colliers ønsker å se mulighetene i et vanskelig retailmarked.

– Det er dessverre en realitet at mange kjeder sliter, noe som kommer til å gi reduserte leieinntekter for gårdeierne. Ansettelsen av Eivind er vårt svar på hvordan vi kan bidra til å hjelpe både leietakere og gårdeiere på å finne gode løsningen, bygge sterkere kompetanse innen Retail. Eivind sin lange kompetanse innen Retail vil hjelpe oss med dette.

– Colliers er et stort og spennende internasjonalt selskap med mange dyktige medarbeidere. Retail-avdelingen i Colliers ledes av min tidligere sjef i Ncm, Haakon Reed-Larsen, som jeg hadde et veldig godt samarbeid med. Så på en måte er ringen sluttet, sier Eivind Preus.

Powered by Labrador CMS