Tech

DNB Ventures inn i proptech-selskap

Unite Living har fått inn 7 millioner kroner i ny egenkapital fra DNB Ventures, samt 2,5 millioner i risikolån fra Innovasjon Norge.

FIKK MED DNB: Ola Leithe Svalheim fra DNB (venstre), CTO i Unite Living, Risul Islam, (Midten) og CEO i Unite Living, Christian Wierød (høyre).
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Proptech-firmaet Unite Living har utviklet et forvaltningssystem som digitaliserer og automatiserer boligutleie. Med over 18 000 brukere gjennomfører selskapet en emisjon på 7 millioner kroner rettet mot DNB Ventures. Etter kapitalinnhentingen prises Unite Living til 60 millioner kroner.

– Vi liker Unite Living og er fascinert av det de har fått til. Teamet i Unite Living har vist en utrolig evne til å levere gode og innovative tjenester til kundene sine og vi gleder oss til å være med videre, sier Ola Svalheim i DNB Ventures.

Etter emisjonen går Kristian Svantorp, Head of Architecture i DNB, inn i styret i Unite Living. Selskapet har også fått et risikolån på 2,5 millioner kroner fra Innovasjon Norge.

Utleiere av boliger bruker forvaltningssystemet Unite Forvaltning. Ifølge CEO og founder Christian Wierød i Unite Living har forvaltningssystemet 20 kunder med til sammen har 2500 leieforhold. Blant kundene er Krogsveen Boligutleie, M3 Utleie og Sem & Johnsen Boligutleie. Unite Livings skybaserte forvaltningssystem erstatter mange av dagens manuelle prosesser, som ofte består av Excel-ark som kombineres med regnskapsførere og avanserte økonomisystemer modifisert for boligutleie.

Leietakere og utleiere kan bruke markedsplattformen Uniteliving.com. Den har ca. 18 000 brukere fra 69 forskjellige land (91 prosent fra Norge).

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på de løsningene vi har levert til markedet og gleder oss til å videreutvikle nye løsninger med DNB Ventures på laget. DNB gjør en utrolig bra jobb rundt innovasjon, nye kunderelaterte tjenester og har selv hatt stor suksess med Vipps. Sammen ønsker vi å skape de beste kundeopplevelsene for fremtiden og basert på den prosessen vi har vært gjennom, tror jeg dette blir en veldig god match, sier Christian Wierød, daglig leder og grunder, Unite Living.

– Med en modulbasert arkitektur utviklet i best tilgjengelig teknisk plattform er vi godt rustet for å levere ny og robust funksjonalitet flere ganger i måneden til våre kunder. Vår styrke ligger i at vi evner å tenke nytt hele tiden og leverer enkle løsninger på kompliserte problemstillinger for våre partnere, forteller Risul Islam, CTO og gründer, Unite Living.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere
KLP Eiendom kjøper stort i København
Transaksjoner
Selvaag Eiendom styrker utviklingsavdelingen
Karriere
Passerer milliarden i sommer
Bolig
Slipper 161 nye leiligheter i markedet
Bolig
Estate PLUSS er
eiendomsbransjens hukommelse
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Hyttekapper i kolonihage frikjent i Oslo tingrett
Juss
Braathen øker stort i kontor som service
Transaksjoner
Kommunen selger 82 mål til 700 boliger (+)
Transaksjoner
Ny sjef i Veidekke
Karriere