Aktuelt

Har hentet 1,6 milliarder til eiendomskjøp

NRPs åttende eiendomsfond har hentet til sammen 1,6 milliarder kroner i egenkapital. Med belåning kan fondet komme opp i en eiendomsportefølje på mellom 3,2 og 6,4 milliarder kroner.

NRP-fondet kjøper blant annet logistikkeiendom i Sverige. Her er Rusta-bygget Norrköping, som NRP tidligere har kjøpt for et annet fond.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Eiendomsfondet NRP Fund VIII skulle opprinnelig hente inn 1,5 milliarder kroner, men på grunn av stor overtegning landet NRP-forvalterne på 1,6 milliarder kroner i egenkapital etter den fjerde og siste kapitalinnhentingen. Nå vurderer NRP å lansere enda et nytt eiendomsfond.

– Vår strategi har vært konsistent siden vi startet våre investeringer i det nordiske eiendomsmarkedet. Vi fokuserer på langsiktige og solide leietakere og attraktiv dividenteyield. Siden fondet allerede er i full gang med å etablere en solid portefølje, planlegger vi å lansere et nytt fond snart, sier partner og Head of Business Development, Axel Wroll-Evensen.

NRPs åttende fond har allerede gjennomført åtte investeringer i Norden. Fondet har en core pluss-strategi med en diversifisert portefølje.

Ifølge en investorpresentasjon hos Nordea fra i fjor høst, har NRP-fondet en investeringsfilosofi som skal gi god nedsidebeskyttelse ved høyt yieldgap og solide leietakere på lange kontrakter. Det skal også være potensial for verdiskapning ved utbygging i henhold til leietakers behov.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Haare-leiren etter rettssaken mot konkursbo: – Vi ser på dette som en knusende seier
Juss
Gigantplaner for handelspark (+)
Utvikling
Ukens profil: Henter inspirasjon til coworking på reiser (+)
Karriere
Amerikalinjen åpner dørene
Aktuelt
Nytt fylke troner på hyttetoppen
Aktuelt
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Nytt forvaltningsselskap
Aktuelt
AF Gruppen endrer i toppen
Karriere
Gikk på en smell etter sprengningsarbeider hos naboen
Juss
– Jeg skal redde verden
Play