VED ELVEN: Bugten Brygge, Skien i Telemark, MAD Arkitekter.

Bygger langs elvebredden

Conceptor Bolig vil bygge 84 leiligheter ved elvebredden mellom Skien og Porsgrunn.

Publisert Sist oppdatert

Nå går boligutvikleren i gang med salget av de første 28 leilighetene i prosjektet som får utsikt mot elven og omgivelsene på Menstad, Borgestad gård og Borgestadholmen.

– Nå blir det nytt liv langs elvebredden på Nenset, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig AS.

Han forteller at størrelsen på leilighetene vil variere mellom 37 og 115 kvadratmeter, fordelt på seks etasjer med parkering i første etasje og rundt bygget. Det er arkitektfirmaet Mad avdeling Bergen som vant arkitektkonkurransen, og det legges opp til å bruke mye tre i fasadene.

– Det er inngått en entrepriseavtale med Veidekke om bygging av prosjektet. Videre er Privatmegleren valgt som rådgiver på tilrettelegging og salg, sier Lasse Skjelbred.

Privatmegleren Kvelland & Partnere i Skien er valgt ut som meglere. Avdelingsleder Thomas André Hansen gleder seg til lanseringen.

– Dette er en utrolig god beliggenhet for de som vil ha kort vei både til Skien og Porsgrunn. I fremtiden vil det bli perfekt å gå og sykle langs elvebredden, kjøre bil eller ta bussen til både Porsgrunn og Skien, sier Thomas André Hansen.

Nå jobbes det med de siste detaljene i prosjektet.

– Samtidig starter vi å informere markedet om at dette blir flotte boliger med en fantastisk beliggenhet. Målet er at vi nå skal få god fremdrift og at byggestart kommer allerede i år, sier prosjektleder Frank Johannessen i Conceptor Bolig.

Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har for tiden prosjekter under utvikling i Hamar, Ullensaker, Asker, Sætre, Horten, Sandefjord, Røyken og i Skien.

Powered by Labrador CMS