Bolig

Bygger langs elvebredden

Conceptor Bolig vil bygge 84 leiligheter ved elvebredden mellom Skien og Porsgrunn.

VED ELVEN: Bugten Brygge, Skien i Telemark, MAD Arkitekter.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Nå går boligutvikleren i gang med salget av de første 28 leilighetene i prosjektet som får utsikt mot elven og omgivelsene på Menstad, Borgestad gård og Borgestadholmen.

– Nå blir det nytt liv langs elvebredden på Nenset, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig AS.

Han forteller at størrelsen på leilighetene vil variere mellom 37 og 115 kvadratmeter, fordelt på seks etasjer med parkering i første etasje og rundt bygget. Det er arkitektfirmaet Mad avdeling Bergen som vant arkitektkonkurransen, og det legges opp til å bruke mye tre i fasadene.

– Det er inngått en entrepriseavtale med Veidekke om bygging av prosjektet. Videre er Privatmegleren valgt som rådgiver på tilrettelegging og salg, sier Lasse Skjelbred.

Privatmegleren Kvelland & Partnere i Skien er valgt ut som meglere. Avdelingsleder Thomas André Hansen gleder seg til lanseringen.

– Dette er en utrolig god beliggenhet for de som vil ha kort vei både til Skien og Porsgrunn. I fremtiden vil det bli perfekt å gå og sykle langs elvebredden, kjøre bil eller ta bussen til både Porsgrunn og Skien, sier Thomas André Hansen.

Nå jobbes det med de siste detaljene i prosjektet.

– Samtidig starter vi å informere markedet om at dette blir flotte boliger med en fantastisk beliggenhet. Målet er at vi nå skal få god fremdrift og at byggestart kommer allerede i år, sier prosjektleder Frank Johannessen i Conceptor Bolig.

Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har for tiden prosjekter under utvikling i Hamar, Ullensaker, Asker, Sætre, Horten, Sandefjord, Røyken og i Skien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyspunkter i retailsektoren
Play
Selvaag Eiendom kjøper på Tjuvholmen
Transaksjoner
Eiendomsadvokat må dekke milliontap etter utlånstabbe
Juss
Beste praksis skaper nye verdier
Aktuelt
Her vil Aspelin Ramm gjøre et scoop (+)
Utvikling
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Investerer 3,7 milliarder for fremtiden
Utvikling
Slår seg sammen til et nytt eiendomsselskap
Aktuelt
Mindre gubbefaktor i eiendomsbransjen
Play
– Eiernes motivasjon for utvikling er betydelig redusert
Utvikling