Transaksjoner

Selger seg ut av logistikkprosjekt

Veidekke Eiendom selger uferdig logistikkbygg til Pareto Eiendomsfellesskap.

SOLGT: Denne næringseiendommen er under oppføring i Ski, men allerede solgt. Ill.: Veidekke
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Eiendommen er et logistikkbygg som når det er ferdig bygd mot slutten av året skal bli 11.650 kvadratmeter stort. Over 60 prosent av arealet er allerede utleid i en 15 års leieavtale og det pågår forhandlinger om utleie av resten, ifølge en pressemelding. Veidekke Logistikkbygg er kontrahert som entreprenør ved en totalentreprise på 125 millioner kroner før moms.

– Sammen med Veidekke Logistikkbygg har vi økt satsingen vår på egenutvikling av logistikktomter. Dette er et spennende prosjekt med en solid og god leietaker, solgt til en langsiktig og profesjonell eiendomsbesitter. Vi er fornøyd med at vi selger prosjektet allerede før ferdigstillelse og dermed frigjør kapital til nye satsinger, sier akkvisisjonssjef Thomas Nielsen Veidekke Eiendom om eiendommen i Berghagan Næringspark i Ski kommune i Akershus.

– Vi er meget fornøyde med å ha gjennomført enda et kjøp av en moderne logistikkeiendom, som passer godt inn i fondets eksisterende portefølje. Med Veidekke som prosjektleder og entreprenør vet vi at vi får et veldig godt produkt til glede for både for leietaker og gårdeier, sier daglig leder Johan Anker-Rasch i Pareto Alternative Investments.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
– Jeg skal redde verden
Play
Første trinn var en braksuksess, nå kommer trinn to
Bolig
Her er det sikret mot radon, sa boligbyggeren. Så åpnet kjøperen gulvet
Juss
R8 selger klassiker
Aktuelt
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Toma samarbeider med proptech-vinner
Tech
Kjøpte fabrikk for 100 millioner
Aktuelt
Negative servitutter til besvær
Juss
I dette Oslo-området vurderer eierne å droppe boliger (+)
Bolig