Transaksjoner

Selger seg ut av logistikkprosjekt

Veidekke Eiendom selger uferdig logistikkbygg til Pareto Eiendomsfellesskap.

SOLGT: Denne næringseiendommen er under oppføring i Ski, men allerede solgt. Ill.: Veidekke
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Eiendommen er et logistikkbygg som når det er ferdig bygd mot slutten av året skal bli 11.650 kvadratmeter stort. Over 60 prosent av arealet er allerede utleid i en 15 års leieavtale og det pågår forhandlinger om utleie av resten, ifølge en pressemelding. Veidekke Logistikkbygg er kontrahert som entreprenør ved en totalentreprise på 125 millioner kroner før moms.

– Sammen med Veidekke Logistikkbygg har vi økt satsingen vår på egenutvikling av logistikktomter. Dette er et spennende prosjekt med en solid og god leietaker, solgt til en langsiktig og profesjonell eiendomsbesitter. Vi er fornøyd med at vi selger prosjektet allerede før ferdigstillelse og dermed frigjør kapital til nye satsinger, sier akkvisisjonssjef Thomas Nielsen Veidekke Eiendom om eiendommen i Berghagan Næringspark i Ski kommune i Akershus.

– Vi er meget fornøyde med å ha gjennomført enda et kjøp av en moderne logistikkeiendom, som passer godt inn i fondets eksisterende portefølje. Med Veidekke som prosjektleder og entreprenør vet vi at vi får et veldig godt produkt til glede for både for leietaker og gårdeier, sier daglig leder Johan Anker-Rasch i Pareto Alternative Investments.

 

Nok et gigantisk milliardprosjekt
Bolig
Byrådet trakk seg fra stillingen
Aktuelt
Pangea med knalltall (+)
Analyse
Snart klart for boligbygging i den splitter nye bydelen
Bolig
Mageplask etter Entra-krav på 20 mill. (+)
Juss
Oppdaterte eiendomsnyheter hver morgen kl 07.05 Meld deg på gratis nyhetsbrev her!
Fikk med seg Husbanken på kombiprosjekt
Bolig
Bedring på 50 mill. for Base Gruppen
Aktuelt
Innmaten er borte, nå starter oppbyggingen
Utvikling
Selger resten etter brannen (+)
Aktuelt