SOLGT: Denne næringseiendommen er under oppføring i Ski, men allerede solgt. Ill.: Veidekke

Selger seg ut av logistikkprosjekt

Veidekke Eiendom selger uferdig logistikkbygg til Pareto Eiendomsfellesskap.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen er et logistikkbygg som når det er ferdig bygd mot slutten av året skal bli 11.650 kvadratmeter stort. Over 60 prosent av arealet er allerede utleid i en 15 års leieavtale og det pågår forhandlinger om utleie av resten, ifølge en pressemelding. Veidekke Logistikkbygg er kontrahert som entreprenør ved en totalentreprise på 125 millioner kroner før moms.

– Sammen med Veidekke Logistikkbygg har vi økt satsingen vår på egenutvikling av logistikktomter. Dette er et spennende prosjekt med en solid og god leietaker, solgt til en langsiktig og profesjonell eiendomsbesitter. Vi er fornøyd med at vi selger prosjektet allerede før ferdigstillelse og dermed frigjør kapital til nye satsinger, sier akkvisisjonssjef Thomas Nielsen Veidekke Eiendom om eiendommen i Berghagan Næringspark i Ski kommune i Akershus.

– Vi er meget fornøyde med å ha gjennomført enda et kjøp av en moderne logistikkeiendom, som passer godt inn i fondets eksisterende portefølje. Med Veidekke som prosjektleder og entreprenør vet vi at vi får et veldig godt produkt til glede for både for leietaker og gårdeier, sier daglig leder Johan Anker-Rasch i Pareto Alternative Investments.

 

Powered by Labrador CMS