Transaksjoner

Kjøper eiendom – eier hele «gullrekka» (+)

AVA Eiendom har kjøpt Bragernes Torg 8 og eier nå hele «gullrekka for servering» på Bragernes.

ØKER: AVA Eiendom øker eiendomsporteføljen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Kjøpet av Bragernes Torg 8 gjennomføres ved kjøp av selskapet Eiendomscontakt AS. Eiendommen har anslåtte leieinntekter på 4,67 millioner kroner i 2019. AVA Eiendom ønsker imidlertid ikke å si noe om hvor mye de har betalt for eiendommen.

AVA Eiendom eier flere eiendommer på Bragernes Torg og får etter kjøpet hele «gullrekka» for servering på Bragernes Torg. I 2017 hadde utelivskonseptene i disse eiendommene en samlet omsetning på 86,6 millioner kroner, tilsvarende 20 prosent av hele Drammens totale utelivsomsetning.

– Det er nå to år siden vi kjøpte våre første eiendommer på Bragernes Torg og vi så raskt at de to byggene i Bragernes Torg 8 ville være spennende å få inn i porteføljen. Vi er fornøyd med å ha landet denne transaksjonen og gleder oss til å foredle våre sentrale beliggenheter i Drammen, sier Arne Vannebo, adm. direktør i AVA Eiendom AS.

Elin Mack Løvdal i CLP har bistått partene med det juridiske i transaksjonen.

AVA Eiendom forvalter eiendommer med en samlet verdi på 4,4 milliarder kroner. Eiendommene har budsjetterte leieinntekter på 248 millioner kroner i 2019. Selskapet kjøpte nylig 60 prosent i et syndikat som tok over en sentral industrieiendom i Skien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
– Jeg skal redde verden
Play
Første trinn var en braksuksess, nå kommer trinn to
Bolig
Her er det sikret mot radon, sa boligbyggeren. Så åpnet kjøperen gulvet
Juss
R8 selger klassiker
Aktuelt
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Toma samarbeider med proptech-vinner
Tech
Kjøpte fabrikk for 100 millioner
Aktuelt
Negative servitutter til besvær
Juss
I dette Oslo-området vurderer eierne å droppe boliger (+)
Bolig