Transaksjoner

Kjøper eiendom – eier hele «gullrekka» (+)

AVA Eiendom har kjøpt Bragernes Torg 8 og eier nå hele «gullrekka for servering» på Bragernes.

ØKER: AVA Eiendom øker eiendomsporteføljen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Kjøpet av Bragernes Torg 8 gjennomføres ved kjøp av selskapet Eiendomscontakt AS. Eiendommen har anslåtte leieinntekter på 4,67 millioner kroner i 2019. AVA Eiendom ønsker imidlertid ikke å si noe om hvor mye de har betalt for eiendommen.

AVA Eiendom eier flere eiendommer på Bragernes Torg og får etter kjøpet hele «gullrekka» for servering på Bragernes Torg. I 2017 hadde utelivskonseptene i disse eiendommene en samlet omsetning på 86,6 millioner kroner, tilsvarende 20 prosent av hele Drammens totale utelivsomsetning.

– Det er nå to år siden vi kjøpte våre første eiendommer på Bragernes Torg og vi så raskt at de to byggene i Bragernes Torg 8 ville være spennende å få inn i porteføljen. Vi er fornøyd med å ha landet denne transaksjonen og gleder oss til å foredle våre sentrale beliggenheter i Drammen, sier Arne Vannebo, adm. direktør i AVA Eiendom AS.

Elin Mack Løvdal i CLP har bistått partene med det juridiske i transaksjonen.

AVA Eiendom forvalter eiendommer med en samlet verdi på 4,4 milliarder kroner. Eiendommene har budsjetterte leieinntekter på 248 millioner kroner i 2019. Selskapet kjøpte nylig 60 prosent i et syndikat som tok over en sentral industrieiendom i Skien.

Nok et gigantisk milliardprosjekt
Bolig
Byrådet trakk seg fra stillingen
Aktuelt
Pangea med knalltall (+)
Analyse
Snart klart for boligbygging i den splitter nye bydelen
Bolig
Mageplask etter Entra-krav på 20 mill. (+)
Juss
Få ferske eiendomsnyheter hver morgen! Meld deg på gratis nyhetsbrev her!
Fikk med seg Husbanken på kombiprosjekt
Bolig
Bedring på 50 mill. for Base Gruppen
Aktuelt
Innmaten er borte, nå starter oppbyggingen
Utvikling
Selger resten etter brannen (+)
Aktuelt