Transaksjoner

Kjøper eiendom – eier hele «gullrekka» (+)

AVA Eiendom har kjøpt Bragernes Torg 8 og eier nå hele «gullrekka for servering» på Bragernes.

ØKER: AVA Eiendom øker eiendomsporteføljen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Kjøpet av Bragernes Torg 8 gjennomføres ved kjøp av selskapet Eiendomscontakt AS. Eiendommen har anslåtte leieinntekter på 4,67 millioner kroner i 2019. AVA Eiendom ønsker imidlertid ikke å si noe om hvor mye de har betalt for eiendommen.

AVA Eiendom eier flere eiendommer på Bragernes Torg og får etter kjøpet hele «gullrekka» for servering på Bragernes Torg. I 2017 hadde utelivskonseptene i disse eiendommene en samlet omsetning på 86,6 millioner kroner, tilsvarende 20 prosent av hele Drammens totale utelivsomsetning.

– Det er nå to år siden vi kjøpte våre første eiendommer på Bragernes Torg og vi så raskt at de to byggene i Bragernes Torg 8 ville være spennende å få inn i porteføljen. Vi er fornøyd med å ha landet denne transaksjonen og gleder oss til å foredle våre sentrale beliggenheter i Drammen, sier Arne Vannebo, adm. direktør i AVA Eiendom AS.

Elin Mack Løvdal i CLP har bistått partene med det juridiske i transaksjonen.

AVA Eiendom forvalter eiendommer med en samlet verdi på 4,4 milliarder kroner. Eiendommene har budsjetterte leieinntekter på 248 millioner kroner i 2019. Selskapet kjøpte nylig 60 prosent i et syndikat som tok over en sentral industrieiendom i Skien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bygger flere leiligheter ved vannet
Bolig
Meglerstandardendringer til besvær
Juss
– Bevaringsmyndighetene bremser nødvendige miljøtiltak
Aktuelt
Byggeplass på Majorstuen i mange år – frykter helseplager
Utvikling
Ukens profil: Har jobbet som utkaster på nattklubb (+)
Karriere
Se alle Pluss-saker
Dæhlie med alpinprosjekt til 125 mill.
Utvikling
Skal spare 100 mill. på samarbeidskontrakt
Utvikling
Går for slagkraftig Kirkens hus
Utvikling
Vil rive deler av kjøpesenteret
Utvikling