Aktuelt

Entra øker leieinntektene

Entra økte leieinntektene med 168 millioner kroner i fjor.

ØKT UTBYTTE: Arve Regland øker utbytteutbetalingene fra Entra.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det kommer frem i selskapets resultatrapport for fjerde kvartal. Leieinntektene endte på 2 243 millioner kroner i 2018, noe som er en oppgang fra 2 075 millioner kroner i 2017. Resultat før skatt var på 3,07 milliarder kroner, og Entra foreslår et halvårsutbytte på 2,30 kroner per aksje. Dermed blir Entras totale utbytte for 2018 på 4,50 kroner per aksje.

I fjerde kvartal var Entras leieinntekter 569 millioner kroner, ned 1 million sammenlignet med tredje kvartal, men opp 43 millioner kroner sammenlignet med fjerde kvartal i fjor. Selskapet hadde et resultat før skatt i fjerde kvartal på 714 millioner kroner.

Entra har signert nye og reforhandlede leieavtaler med en årlig husleie på 166 millioner kroner i fjerde kvartal fordelt på 71 000 kvadratmeter. Ved årsskiftet var 96,5 prosent av porteføljen utleid, og gjennomsnittlig gjenværende leietid var 7,4 år. I løpet av kvartalet startet Entra også opp to utviklingsprosjekter i Universitetsgata 7-9 i Tullinkvartalet i Oslo og Brattørkaia 12 i Trondheim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
– Jeg skal redde verden
Play
Første trinn var en braksuksess, nå kommer trinn to
Bolig
Kjøpte handelseiendom fra Ragde
Transaksjoner
Her er det sikret mot radon, sa boligbyggeren. Så åpnet kjøperen gulvet
Juss
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Kjøper DNB-bygget for 4,5 milliarder
Transaksjoner
Toma samarbeider med proptech-vinner
Tech
Negative servitutter til besvær
Juss
I dette Oslo-området vurderer eierne å droppe boliger (+)
Bolig