Aktuelt

Entra øker leieinntektene

Entra økte leieinntektene med 168 millioner kroner i fjor.

ØKT UTBYTTE: Arve Regland øker utbytteutbetalingene fra Entra.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det kommer frem i selskapets resultatrapport for fjerde kvartal. Leieinntektene endte på 2 243 millioner kroner i 2018, noe som er en oppgang fra 2 075 millioner kroner i 2017. Resultat før skatt var på 3,07 milliarder kroner, og Entra foreslår et halvårsutbytte på 2,30 kroner per aksje. Dermed blir Entras totale utbytte for 2018 på 4,50 kroner per aksje.

I fjerde kvartal var Entras leieinntekter 569 millioner kroner, ned 1 million sammenlignet med tredje kvartal, men opp 43 millioner kroner sammenlignet med fjerde kvartal i fjor. Selskapet hadde et resultat før skatt i fjerde kvartal på 714 millioner kroner.

Entra har signert nye og reforhandlede leieavtaler med en årlig husleie på 166 millioner kroner i fjerde kvartal fordelt på 71 000 kvadratmeter. Ved årsskiftet var 96,5 prosent av porteføljen utleid, og gjennomsnittlig gjenværende leietid var 7,4 år. I løpet av kvartalet startet Entra også opp to utviklingsprosjekter i Universitetsgata 7-9 i Tullinkvartalet i Oslo og Brattørkaia 12 i Trondheim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bygger flere leiligheter ved vannet
Bolig
Meglerstandardendringer til besvær
Juss
Byggeplass på Majorstuen i mange år – frykter helseplager
Utvikling
Ukens profil: Har jobbet som utkaster på nattklubb (+)
Karriere
Dæhlie med alpinprosjekt til 125 mill.
Utvikling
Se alle Pluss-saker
Skal spare 100 mill. på samarbeidskontrakt
Utvikling
Går for slagkraftig Kirkens hus
Utvikling
Vil rive deler av kjøpesenteret
Utvikling
Kan kjøpe for milliarder, men venter på godbitene
Transaksjoner