De nye eierne av Betonmast Rostigen: Terje Braathen, Trond Engestrøm, Bjørn Åge Scheide og Ole Kristian Lundby.

Ansatte kjøper boligbygger

Tidligere ansatte i Betonmast Rotstigen kjøper selskapet og Betonmast Rotstigen Salg. Samtidig vil de skjerpe Mesterhus-profilen.

Publisert Sist oppdatert

Gjøvik-baserte Betomast Rotstigen AS og Betonmast Rotstigen Salg AS hadde i 2017 en omsetning på henholdsvis 77 og 17,1 millioner kroner. Nå vil tidligere ansatte øke fokuset på boligbygging. De kjøper de to selskapene og bytter selskapsnavn til Rotstigen og Mesterhus Innlandet. Selskapet skal ha en tydelig Mesterhusprofil.

Det er Terje Braathen, Trond Engstrøm, Bjørn Åge Scheide og tidligere eier og ansatt Ole Kristian Lundby som nå kjøper Betonmast Rotstigen AS og Betonmast Rotstigen Salg AS.

– Vi satser offensivt. Vi ønsker særlig å satse på eneboliger og leiligheter i Mjøsområdet. Og i disse dager styrker vi staben med ny byggeleder, sier daglig leder Terje Braathen.

Betonmast vil rendyrke entreprenørvirksomheten, og selger Betonmast Rotstigen som primært jobber med småhusbebyggelse.

– For Betonmast har det vært svært viktig få inn riktige eiere av Rotstigen. Vi mener at den løsningen som presenteres i dag, gir grunnlag for den beste og sikreste utviklingen av selskapet. Selskapet har vært et positivt tilskudd til Betonmast i de årene vi har eiet det, og vi ønsker de nye eierne all lykke til på veien videre, sier Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast.

Nina Olufsen, konstituert kjededirektør i Mesterhus, er glad for at selskapet ønsker å representere dem i Innlandet.

– Vi har hatt et godt samarbeid gjennom mange år, og kjenner selskapet som en solid og veldrevet bedrift. Innlandet er et viktig område for oss og navnebyttet gir Mesterhus en ny tyngde i dette området, noe vi selvsagt er svært fornøyd med, sier Olufsen.

Powered by Labrador CMS