Bolig

Betongverket i strandkanten byttes med boliger

Etter at Norbetong stengte dørene på anlegget sitt ved Songekilen for noen år siden, har kommunen villet ha boliger der. Nå får de ønsket sitt oppfylt.

LEILIGHETER: Denne illustrasjonen av hvordan det kan bli på Havstadodden er hentet fra reguleringsplanen i kommunen. Foto: Arendal kommune
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Havstadodden AS, som eies av J. B. Ugland Eiendom og Otterlei Group, kjøpte arealet på Havstadodden av Heidelbergcement Norway for 15 millioner kroner i januar fjor. Formålet med kjøpet er å bygge leiligheter i strandkanten. En reguleringsplan for området ble vedtatt av Arendal bystyre 29. november i fjor, melder Agderposten.

Formålet med reguleringen var å legge til rette for å bygge 38 leiligheter som konsentrert blokkbebyggelse, fordelt på to områder, et mindre nær avkjørselen til Kystveien, og et større område der det tidligere var betongproduksjon.

– Vi driver fortsatt med detaljplanleggingen. Planlagt bygge- og salgsstart er i august i år, opplyser direktør Jill Akselsen i J. B. Ugland Eiendom til lokalavisen.

Nasjonalromantikken blomstrer på taket
Aktuelt
Skal bygge kontorbygg i Nydalen
Utvikling
Konverterer kontorer til leiligheter
Utvikling
Sommersatsing styrker eiendomsprisene
Aktuelt
Nytt fond jakter halvannen milliard
Aktuelt
Med PLUSS får du faglig påfyll i hele sommer! Bli PLUSS-abonnent her!
Kvitter seg med ferdig dekket bord
Utvikling
Bøhler og Hagen dropper boliger
Utvikling
Syndikeringsaktør tjente 44 mill. (+)
Analyse
Kjøpte utleieboliger – skal pusse opp og selge (+)
Transaksjoner