Aktuelt

130 boliger for 290 millioner kroner

Nå handler det om fjerde byggetrinn i milliardprosjektet.

Veidekke skal bygge mer på Løren.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Veidekke Entreprenør har vunnet kontrakten for byggingen av fjerde byggetrinn på bolig­prosjektet Gartnerkvartalet på Løren. Oppdragsgiver er Lørenvangen Utvikling (50-50 OBOS Nye Hjem og Veidekke Eiendom). Oppdraget er verdt 290 millioner kroner.

– Salget på Gartnerkvartalet har vært meget godt. Kombinasjonen av små og store leiligheter med parkering under bakken, balkonger, takterrasser, hageparseller og store grøntområder er noe kjøperne tydeligvis har satt pris på. Vårt mål er å bygge gode nabolag, sier administrerende direktør Øyvind Moen i Veidekke Eiendom i en pressemelding.

Byggetrinnet består av et bygg på ni og ti etasjer, med totalt 130 boliger, tilhørende garasjekjeller og garasjekjeller for neste trinn. Gartnerkvartalet er videreføring av Gartnerløkka-prosjektet som er på til sammen 540 boliger fordelt på syv boligblokker over flere byggetrinn. Blokkene bygges rundt en beplantet gårdspark på nesten ti mål. De første beboerne flyttet inn sensommeren 2018.

Samlet salgsverdi for alle boligene på Gartnerkvar­talet blir på rundt 2,5 milliarder kroner. Total salgsgrad for prosjektet er nå cirka 80 prosent. Gravearbeidene for det fjerde byggetrinnet er ferdig og arbeidene med kjeller pågår nå for fullt. Boligene er planlagt ferdige i fjerde kvartal 2020.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bygger flere leiligheter ved vannet
Bolig
Meglerstandardendringer til besvær
Juss
Byggeplass på Majorstuen i mange år – frykter helseplager
Utvikling
Ukens profil: Har jobbet som utkaster på nattklubb (+)
Karriere
Dæhlie med alpinprosjekt til 125 mill.
Utvikling
Se alle Pluss-saker
Skal spare 100 mill. på samarbeidskontrakt
Utvikling
Går for slagkraftig Kirkens hus
Utvikling
Vil rive deler av kjøpesenteret
Utvikling
Kan kjøpe for milliarder, men venter på godbitene
Transaksjoner