Aktuelt

130 boliger for 290 millioner kroner

Nå handler det om fjerde byggetrinn i milliardprosjektet.

Veidekke skal bygge mer på Løren.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Veidekke Entreprenør har vunnet kontrakten for byggingen av fjerde byggetrinn på bolig­prosjektet Gartnerkvartalet på Løren. Oppdragsgiver er Lørenvangen Utvikling (50-50 OBOS Nye Hjem og Veidekke Eiendom). Oppdraget er verdt 290 millioner kroner.

– Salget på Gartnerkvartalet har vært meget godt. Kombinasjonen av små og store leiligheter med parkering under bakken, balkonger, takterrasser, hageparseller og store grøntområder er noe kjøperne tydeligvis har satt pris på. Vårt mål er å bygge gode nabolag, sier administrerende direktør Øyvind Moen i Veidekke Eiendom i en pressemelding.

Byggetrinnet består av et bygg på ni og ti etasjer, med totalt 130 boliger, tilhørende garasjekjeller og garasjekjeller for neste trinn. Gartnerkvartalet er videreføring av Gartnerløkka-prosjektet som er på til sammen 540 boliger fordelt på syv boligblokker over flere byggetrinn. Blokkene bygges rundt en beplantet gårdspark på nesten ti mål. De første beboerne flyttet inn sensommeren 2018.

Samlet salgsverdi for alle boligene på Gartnerkvar­talet blir på rundt 2,5 milliarder kroner. Total salgsgrad for prosjektet er nå cirka 80 prosent. Gravearbeidene for det fjerde byggetrinnet er ferdig og arbeidene med kjeller pågår nå for fullt. Boligene er planlagt ferdige i fjerde kvartal 2020.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
– Jeg skal redde verden
Play
Første trinn var en braksuksess, nå kommer trinn to
Bolig
Kjøpte handelseiendom fra Ragde
Transaksjoner
Her er det sikret mot radon, sa boligbyggeren. Så åpnet kjøperen gulvet
Juss
Estate PLUSS er
eiendomsbransjens hukommelse
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Kjøper DNB-bygget for 4,5 milliarder
Transaksjoner
Toma samarbeider med proptech-vinner
Tech
Negative servitutter til besvær
Juss
I dette Oslo-området vurderer eierne å droppe boliger (+)
Bolig