21.200 M2: Stålleverandøren Tibor har signert en leiekontrakt på 20 år i dette bygget. Eiendommen er nå solgt fra Bulk til Pareto.

Bulk selger til Pareto

Pareto Eiendomsfellesskap II AS kjøper logistikkeiendom på 21.000 kvadratmeter.

Publisert Sist oppdatert

På vegne av Pareto Eiendomsfellesskap II AS har Pareto Alternative Investment kjøpt en ny logistikkeiendom fra Bulk Infrastructure AS.

Eiendommen er beliggende på Nebbenes i Eidsvoll kommune, rett ved E6 og rundt 10 minutter fra hovedflyplassen på Gardermoen.

LES OGSÅ: Tar over i Bulk Infrastructure

Leiekontrakt på 20 år

Eiendommen er i sin helhet leid ut til stålleverandøren Tibnor på en leiekontrakt med en varighet på 20 år.

Bygget vil bli ferdigstilt i februar i år og får et totalareal på 21.200 kvadratmeter. Eiendommen er totalt på 55.000 kvadratmeter.

Det opplyses ikke hvilken verdi transaksjonen har.

SELGER PÅ NEBBENES: administrerende direktør Jon Gravråk i Bulk Infrastructure AS.

– Vår fokus er å sikre beliggenheter ved de store trafikkårene nær de største byene i Norge. I et bredere perspektiv fokuserer vi på effektivisering av logistikk-lokasjoner. Resultatet er bærekraftige løsninger både for logistikkaktørene og allmennheten generelt, sier administrerende direktør Jon Gravråk i Bulk Infrastructure AS.

Siden 2010 har Bulk Infrastructure utviklet og solgt 25 logistikkeiendommer til en samlet verdi av 5,2 milliarder kroner.

Pareto Alternative Investments forvalter verdier for totalt 13,1 milliarder kroner på vegne av private og institusjonelle investorer i Norge og i utlandet.

LES OGSÅ: Pareto kjøper Scandic-hotell

 

Powered by Labrador CMS