Transaksjoner

Svensk gigant utvikler med Martin Mæland

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden har solgt en utviklingseiendom i Kristiansand til et nystartet joint venture med Martin Mæland.

Martin Mæland skal utvikle eiendom i Kristiansand sammen med Samhällsbyggnadsbolaget i Norden.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden (SBB) har fått med seg den tidligere OBOS-sjefen Martin Mæland på et utviklingsprosjekt i Kristiansand. SBB selger eiendommen Kristiansand Tangen 52 til et nystartet joint venture med SBB og Martin Mæland. De to nye partnerne skal hente ut utviklingspotensialet i eiendommen som i dag er leid ut til NAV.

Eiendomsverdien på transaksjonen er 200 millioner kroner. Kristiansand Tangen 52 ligger attraktivt plassert like ved sjøen i sentrale Kristiansand. Området rundt er under forvandling med nye boliger og andre utviklingsprosjekter. «Som større regionby er Kristiansand særlig interessant i et utviklingsperspektiv», skriver SBB i en melding.

Martin Mæland skal også være rådgiver i den videre utviklingen av eiendommen Kvartal 71 i Kristiansand, en eiendom som i dag leies ut til ulike myndigheter som som med sin sentrale beliggenhet har et stort utviklingspotensial.

Ilija Batljan, SBB.

– Det er svært spennende å innlede et samarbeide med Martin Mæland og dessuten få gjøre det i disse spennende prosjektene i Kristiansand. Martin har en unik erfaring og jeg ser frem til det jeg er overbevist om skal bli et inspirerende samarbeid, sier Ilija Batljan, adm. direktør og grunder i Samhällsbyggnadsbolaget i Norden.

– Eiendommene har en fantastisk beliggenhet og et meget stort potensial. Det skal bli interessant å samarbeide med et så ekspansivt og transaksjonsorientert selskap som SBB, sier Martin Mæland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
– Jeg skal redde verden
Play
Første trinn var en braksuksess, nå kommer trinn to
Bolig
Her er det sikret mot radon, sa boligbyggeren. Så åpnet kjøperen gulvet
Juss
R8 selger klassiker
Aktuelt
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Toma samarbeider med proptech-vinner
Tech
Kjøpte fabrikk for 100 millioner
Aktuelt
Negative servitutter til besvær
Juss
I dette Oslo-området vurderer eierne å droppe boliger (+)
Bolig