Aktuelt

Newsec etablerer Stavanger-kontor

Newsec etablerer megeler- og rådgivningskontor i Stavanger. Med seg har de fått Jarle Holmen og Kristian Ur fra Eiendomsmegler 1 Næringseiendom.

F.v.: Kristian Ur, Jon Harry Dahlberg Årstad, Per Hjort og Jarle Holmen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

I sommer etablete Newsec et eget Bergen-kontor med de tidligere Kaland & Partners-rådgiverne Øyvind Engan og Fredrik N. Mohn. Nå har turen kommet til Stavanger for Newsec. Det har de fått med seg Jarle Holmen og Kristian Ur, som begge går ut av Eiendomsmegler 1 Næringseiendom for å starte opp Stavanger-kontoret til Newsec.

– Vi ser at Stavanger-markedet er i ferd med å våkne til liv, etter noen turbulente år. Regionen er spennende, og vår internasjonale forankring kombinert med erfarne, lokale meglere tror vi vil kunne være en god oppskrift for å tilby tjenester markedet etterspør, sier administrerende direktør Jon Harry Dahlberg Årstad i Newsec.

Den nye Advisory-avdelingen etableres i Hinna Park.

– Vi har over noe tid bistått klienter i Rogaland. Med et lokalt team vil vi være ytterligere rustet for vekst på Vestlandet, sier styreleder Per Hjort.

– Vi skal bidra med vår lokale og regionale forankring, og et sterkt nettverk. Samtidig er det gledelig at Newsec gir tydelige signaler om at det skal satses på Stavangerkontoret. Vi håper derfor at vi allerede inneværende år kan ønske nye kollegaer velkommen, sier Kristian Ur.

– Vi går til oppgaven med ydmykhet, men også en solid dose entusiasme når vi ser potensialet i denne organisasjonen. Et unikt nettverk i Europa, flere hundre kompetente kollegaer å dra veksler på, og et robust analyse-team. Vi er trygge på at dette i sum vil sikre et tjenestetilbud som gir våre kunder merverdi, sier Jarle Holmen.

 

Boligprosjekt falt i fisk for Alf-Inge Håland (+)
Analyse
Vil bygge boliglåve med 19 enheter
Bolig
Aberdeen kjøpte sentrumseiendom (+)
Transaksjoner
Gleder seg til reforhandling av leieavtaler (+)
Analyse
Tollefsen kjøper mer utviklingseiendom i Asker
Transaksjoner
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Nord-Norges største prosjekt (+)
Utvikling
Vil bygge en ny bydel med 40.000 kvadratmeter
Utvikling
Gir vekk eiendom til en verdi av 400 millioner (+)
Analyse
Vil bygge boliger midt i sommerparadiset (+)
Bolig

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.