Transaksjoner

UNION kjøpte fra Søylen

UNION Core Real Estate Fund har kjøpt Karl Johans gate 13.

Den såkalte Svaneapotekgården er solgt.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det er Søylen Eiendom som selger eiendommen Karl Johans gate 13 til eiendomsfondet UNION Core Real Estate Fund. Eiendommen er på 2200 kvadratmeter og inneholder 12 kontor- og handelsleietakere. Blant leietakerne er Svanen Cocktailbar, Jambo Restaurant, Cartagena og Dogu.

Karl Johans gate 13 er den såkalte Svaneapotekgården (bildet). Svaneapoteket holdt til i eiendommen fra 1896 til 2014, men våren 2014 åpnet vinbaren Svanen Apoteca i lokalene. Nå kommer en ny lansering i lokalene i form av Svanen Cocktailbar, en nysatsing fra det UNION omtaler som en etablert driver. Svanen Cocktailbar planlegger åpning i januar.

UNION opplyser ikke om kjøpesummen, men Søylen har lyktes med å øke leieinntektene etter at de kjøpte eiendommen fra Aberdeen Eiendomsfond Norge II i 2015. I 2016 var leieinntektene 5,73 millioner kroner, mens de var 6,45 millioner kroner i 2017.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bygger flere leiligheter ved vannet
Bolig
Meglerstandardendringer til besvær
Juss
– Bevaringsmyndighetene bremser nødvendige miljøtiltak
Aktuelt
Byggeplass på Majorstuen i mange år – frykter helseplager
Utvikling
Ukens profil: Har jobbet som utkaster på nattklubb (+)
Karriere
Se alle Pluss-saker
Dæhlie med alpinprosjekt til 125 mill.
Utvikling
Skal spare 100 mill. på samarbeidskontrakt
Utvikling
Går for slagkraftig Kirkens hus
Utvikling
Vil rive deler av kjøpesenteret
Utvikling