Øivind Solbakken, adm. direktør i Bertel O. Steen Eiendom, fortsetter å kjøpe eiendommer som kan brukes til strategisk beliggende forhandleranlegg.

Kjøpte på Bryn

Bertel O. Steen Eiendoms kjøp av Nils Hansens vei 9 på Bryn er i boks.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen har vært eid av Gustav Thrane-Steen, og har en tomt på ca. 12 mål eksponert mot E6 rett etter utløpet av Brynstunnelen i nordgående retning. Bertel O. Steen Eiendom kjøper for å erstatte dagens leide forhandleanlegg på Ensjø og på Økern.

Estate Nyheter skrev om kjøpsplanene i forbindelse at Bertel O. Steen hadde en forhåndskonferanse med Plan- og bygningsetaten om å utvikle et bilanlegg.

– Vi planlegger å føre opp et moderne bilanlegg, tilpasset kommunens forventinger om bymessig utvikling av tomten og av Bryn som område. Bilanlegget vil ledsages av et større kontorvolum, og kanskje også boliger; alt tilpasset stedets topografi og på en slik måte at vi gjennom vårt prosjekt leder an transformasjonen av Bryn på østsiden av dagens E6, sier Øivind Solbakken, adm. direktør i Bertel O. Steen Eiendom.

Bertel O. Steen Eiendom overtok eiendommen første desember.

– Vi har hatt en fin prosess rundt salget, og både selger og kjøper er fornøyd med at vi klarte komme til enighet. Med tanke på Gustav Thrane-Steens livslange virke i bilbransjen er det særlig hyggelig at tomten til slutt skal benyttes som bilanlegg. Vi ser også at det er rom for å bygge en betydelig andel for eksempel kontorer på eiendommen. Med dette kjøpet kan vi sikre Bertel O. Steens distribusjon av konsernets produkter i Oslo, samtidig som eiendomsbalansen styrkes ytterligere sier Solbakken.

Powered by Labrador CMS