Transaksjoner

Kjøpte på Bryn

Bertel O. Steen Eiendoms kjøp av Nils Hansens vei 9 på Bryn er i boks.

Øivind Solbakken, adm. direktør i Bertel O. Steen Eiendom, fortsetter å kjøpe eiendommer som kan brukes til strategisk beliggende forhandleranlegg.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Eiendommen har vært eid av Gustav Thrane-Steen, og har en tomt på ca. 12 mål eksponert mot E6 rett etter utløpet av Brynstunnelen i nordgående retning. Bertel O. Steen Eiendom kjøper for å erstatte dagens leide forhandleanlegg på Ensjø og på Økern.

Estate Nyheter skrev om kjøpsplanene i forbindelse at Bertel O. Steen hadde en forhåndskonferanse med Plan- og bygningsetaten om å utvikle et bilanlegg.

– Vi planlegger å føre opp et moderne bilanlegg, tilpasset kommunens forventinger om bymessig utvikling av tomten og av Bryn som område. Bilanlegget vil ledsages av et større kontorvolum, og kanskje også boliger; alt tilpasset stedets topografi og på en slik måte at vi gjennom vårt prosjekt leder an transformasjonen av Bryn på østsiden av dagens E6, sier Øivind Solbakken, adm. direktør i Bertel O. Steen Eiendom.

Bertel O. Steen Eiendom overtok eiendommen første desember.

– Vi har hatt en fin prosess rundt salget, og både selger og kjøper er fornøyd med at vi klarte komme til enighet. Med tanke på Gustav Thrane-Steens livslange virke i bilbransjen er det særlig hyggelig at tomten til slutt skal benyttes som bilanlegg. Vi ser også at det er rom for å bygge en betydelig andel for eksempel kontorer på eiendommen. Med dette kjøpet kan vi sikre Bertel O. Steens distribusjon av konsernets produkter i Oslo, samtidig som eiendomsbalansen styrkes ytterligere sier Solbakken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir sjef i Fritzøe Eiendom
Karriere
Opptil to års saksbehandlingstid på eiendomsskatteklager i Oslo
Juss
Boliger for 10 milliarder kroner ga rekord
Aktuelt
Sosiale medier tar over boligsalget
Tech
Ringnes vil kjøpe Tryvannstårnet
Aktuelt
Se alle Pluss-saker
Flere boligblokker på Bekkestua
Bolig
Har hentet 1,6 milliarder til eiendomskjøp
Aktuelt
Slipper å bruke hele eiendommen til barnehage – vil bygge 130 boliger (+)
Bolig
Påbygg kan gi 40 nye leiligheter på vestkanten (+)
Bolig