Boligblokken ble oppført på 1970-tallet. (Foto: DNB Eiendom)

Selger bygg med 44 leiligheter

Prisantydningen for det 8 etasjer høye leilighetsbygget er på 45 millioner kroner. Også boligprosjektet på naboeiendommen er lagt ut for salg.

Publisert

Det er Sørlandet Sykehus HF og Kristiansand kommune som skal selge bygget i Solbergveien 12 i Kristiansand. I annonsen blir beliggenheten beskrevet som «sentral og god innerst i blindvei på Eg, med gangavstand til Kvadraturen og Sørlandets sykehus». For øvrig er det gang- og sykkelavstand til Universitetet i Agder, dagligvareforretninger, offentlig kommunikasjon, Bystranda, samt turterreng og lysløype i Baneheia.

Eiendommen ble opprinnelig bygget rundt 1976, og inneholder 44 boenheter over 8 etasjer samt kjeller. Totalt bruksareal er ca. 3.410 kvadratmeter. Det er felles underetasje med fellesvaskeri, boder, forsamlingsrom samt teknisk rom.

Ifølge DNB Eiendom er standarden «grei» – det varier fra leilighet til leilighet, fra pent oppusset til renovering.

I utgangspunktet skulle det være mulig å seksjonere leilighetene, og selge dem hver for seg. Dette kan imidlertid by på utfordringer ettersom det bare er én strømmåler for hele bygget.

For øvrig har naboeiendommen Solbergveien 14 ligget ute for salg i lengre tid. Også der er Kristiansand kommune på eiersiden. Denne eiendommen markedsføres som et «stort boligprosjekt med inntil 80 leiligheter».

Det foreligger en avtale om at noe av tomtearealet til Solbergveien 14 skal brukes for å bygge de 80 boligenhetene.

– Avtalen som er inngått sikrer at reguleringsplanens krav til parkeringsplasser ivaretas. Det tas forbehold om endringer vedrørende Solbergveien 14 som kan påvirke avtalen, heter det i annonsen som DNB Eiendom har utarbeidet for boligbokken.

Powered by Labrador CMS