Nyheter

Kjøper 11 eiendommer

Pioneer Property Group har kjøpt 11 eiendommer fra Norlandia Health & Care Group.

Pioneer Property Group har kjøpt flere barnehageeiendommer. Illustrasjonsfoto: Shutterstock.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det melder Pioneer Property Group i en børsmelding. Transaksjonen er basert på en total eiendomsverdi på 174 millioner kroner. Eiendommene har leiekontrakter med en kontraktslengde på 15 år og årlige leieinntekter på 10,5 millioner kroner. Fire eiendommer er barnehageeiendommer i Finland, mens to er barnehager i Sverige. Fem eiendommer er spesialiserte pleiehjem som driftes av Norlandia Health & Cares datterselskap Alberia. To av eiendommene er under bygging og vil bli ferdigstilt i 2019.

Det er brødrene Kristian og Roger Adolfsen som gjennom selskapet Hospitality Invest eier Norlandia Health & Care Group. Pioneer Property Group er et børsnoterte eiendomsselskap som har spesialisert seg på eiendommer som har tjenester finansiert av det offentlige. Selskapet har en portefølje med over 160 eiendommer i nordiske byer som Oslo, Stockholm og Helsinki. Hele 150 av eiendommene huser barnehager. Eiendommene er leid ut til virksomheter som Norlandia Health & Care Group, Espira, og Touhula.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Forsøk på forsikringssvindel ga fire år i fengsel
Juss
Kontrakt for LINK arkitektur
Aktuelt
Forvandler den 130 år gamle bygården til topp kontorer
Aktuelt
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Mva-kompensasjon – frem krav om nettoprinsipp
Juss
Stor-Oslo Eiendom styrker ledergruppen
Karriere
Oslo Tennisklubb skal bygge leiligheter (+)
Bolig
Kirken vil bygge boliger på St. Hanshaugen (+)
Bolig