NY I SPG: June Stenersen.

SPG ansetter flere nye medarbeidere

Scandinavian Property Group med fire nye ansatte.

Publisert Sist oppdatert

– Våre fire nye kollegaer tilfører selskapet talent og pågangsmot, i tillegg til verdifull eiendomserfaring, sier Managing Partner Knut Holte i Scandinavian Property Group (SPG).

NY I SPG: Maryam Tarighi.

– På bakgrunn av en økende prosjektportefølje i både det norske og et svenske markedet, ønsker vi å forsterke teamet med talentfulle ingeniører og økonomer, sier han.

Tidligere i år ble det kjent at SPG og Bakkegruppen AS kjøper Franzefossbyen AS i Bærum. Tomten på 125 mål skal gi plass til 100.000 kvadratmeter ny boligmasse. Transaksjonsverdien er ikke kjent, men antas å være på rundt en milliard kroner.

LES OGSÅ: Ny utleiesjef i Colliers

Disse er nye på lagetMaryam Tarighi er ansatt som Finance Director i Stockholm. Hun har en mastergrad i finans og økonomi og kommer fra stillingen som Investment Controller i Coeli Private Equity & Real Estate.

NY I SPG: Marianne Jensen.

Marianne Jensen har begynt som Associate, Financial Controller i Oslo. Hun har en MSc i Economics and Business Administration fra Copenhagen Business School. Jensen har de siste årene arbeidet med regnskapsrådgivning hos BDO.

LES OGSÅ: CBRE med ny ansettelse

June Stenersen er ansatt som Associate i Investment & Asset Management-teamet i Oslo. Hun har en MSc i Finance and Real Estate fra University of Aberdeen, og har det siste året arbeidet med forretningsutvikling i Advokatfirmaet Thommessen.

Björn Alexanderson er ansatt som Analyst i Stockholm. Han har tidligere jobbet i Svenska Bostadsfonden.

NY I SPG: Björn Alexanderson.

SPG ble etablert i 2004 og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet. Selskapet arbeidet innenfor tre industrielle vertikaler i eiendomsmarkedet; helse/omsorgsbygg, boligutvikling og prosjektutvikling innenfor kontor.

Siden etableringen i 2004 har SPG gjennomført eiendomstransaksjoner for over 50 milliarder kroner og har i dag en eiendomsportefølje på om lag 12 milliarder kroner under forvaltning/utvikling.

Powered by Labrador CMS