Nyheter

Tore Bakken går til Entra

Tore Bakken går fra Storebrand til Entra.

Tore Bakken ser frem til den nye jobben i Entra.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Tore Bakken blir ny leder for marked og eiendomsutvikling i børsnoterte Entra. Han kommer fra Storebrand Asset Management, Eiendom, hvor han var kommersiell direktør. Bakken er utdannet eiendomsmegler fra BI, og har vært salgs- og markedsdirektør og leder av utleieavdelingen i Malling & Co, leder av Colliers Næringsmegling og næringsmegler og utleierådgiver i Akershus Eiendom og Norsk Næringsmegling (Union).

– Jeg har fulgt og også jobbet for Entra i mange år som rådgiver, og jeg er imponert over utviklingen i selskapet. Entra har en spennende portefølje og er opptatt av å utvikle morgendagens løsninger for sine kunder. Sammen med svært kompetente kollegaer ser jeg fram til å bidra til å styrke Entra sin posisjon ytterligere fremover, sier Tore Bakken.

– Med Tore Bakken sin omfattende erfaring fra markeds- og utleiearbeid i kombinasjon med bred erfaring og interesse for framtidsrettet eiendomsutvikling styrker vi Entra-laget ytterligere, sier Arve Regland, administrerende direktør i Entra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Forsøk på forsikringssvindel ga fire år i fengsel
Juss
Kontrakt for LINK arkitektur
Aktuelt
Forvandler den 130 år gamle bygården til topp kontorer
Aktuelt
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Mva-kompensasjon – frem krav om nettoprinsipp
Juss
Stor-Oslo Eiendom styrker ledergruppen
Karriere
Oslo Tennisklubb skal bygge leiligheter (+)
Bolig
Kirken vil bygge boliger på St. Hanshaugen (+)
Bolig