Tech

Byutviklingsgigant til Oslo

Kinesiske Yitong Design kommer til PropTech Summit.

STORE PROSJEKTER: Et av gigantprosjektene til kinesiske Yitong Design.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Kinesiske myndigheter hviler ikke på laurbærene når det kommer til fremtidsrettet byutvikling. I løpet av de neste 12 årene planlegger landet å flytte 250 millioner mennesker fra distriktene inn i nyutviklede og høyteknologiske storbyer.

Yitong Design er en av hovedaktørene som jobber med å fasilitere design- og byggeprosessen av nye byer som de neste årene skal ta imot 20+ millioner mennesker, og 1. november kommer grunnleggeren av selskapet, Hongqi Guo til Oslo.

LES OGSÅ: Ny teknologi vil endre eiendomsbransjen

Sammen med Mathis Grimstad, administrerende direktør i Stor-Oslo Eiendom, skal urbaniseringsspesialisten entre scenen i Samfunnssalen i forbindelse med at PropTech Summit kjører i gang sitt andre arrangement den 1. november i år.

– Yitong jobber med prosjekter og planer med en størrelse og målsetting som er utrolige! Vi er stolte over å få Honqi Guo til Oslo for å dele hvordan Yitong bygger hele byer og nabolag med komplett infrastruktur fra bunnen av, sier Grimstad, som skal holde i innlegget denne dagen.

Teknologi i fokus
Antallet mennesker som skal inkluderes utgjør fler enn hele EUs antall urbane innbyggere til sammen. På veien mot en rask urbanisering av denne sorten står teknologi og datainnsamling sentralt i fokus. De har bedt PropTech Norway tilrettelegge et besøk for norske aktører som vil se dette på nært hold i Kina.

LES OGSÅ: Overveldet over PropTech-respons

– Jeg tror at måten Yitong implenterer og bruker teknologiske verktøy på vil overraske mange, sier Grimstad.

– De av oss som forventer at Kinas storsatsning av urbanisering vil by på katastrofale naturødeleggelser, må nok tenke seg om igjen.

 

Ikke fornøyd med å være i «1-prosent-klubben» (+)
Analyse
Gevinst på 100 millioner (+)
Transaksjoner
Bygger 168 leiligheter for OBOS
Bolig
Sier nei til «nedbygging av Oslo S»
Utvikling
Boligpåbygg ble mareritt (+)
Juss
Med PLUSS får du faglig påfyll i hele sommer! Bli PLUSS-abonnent her!
Oslo kan få folkepark i Bestumkilen
Utvikling
Terje Stykkets eiendomssatsning går så det suser (+)
Analyse
Bygger for over en milliard i Baltikum (+)
Utvikling
Bygger nytt for DNB
Utvikling