Tech

Byutviklingsgigant til Oslo

Kinesiske Yitong Design kommer til PropTech Summit.

STORE PROSJEKTER: Et av gigantprosjektene til kinesiske Yitong Design.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Kinesiske myndigheter hviler ikke på laurbærene når det kommer til fremtidsrettet byutvikling. I løpet av de neste 12 årene planlegger landet å flytte 250 millioner mennesker fra distriktene inn i nyutviklede og høyteknologiske storbyer.

Yitong Design er en av hovedaktørene som jobber med å fasilitere design- og byggeprosessen av nye byer som de neste årene skal ta imot 20+ millioner mennesker, og 1. november kommer grunnleggeren av selskapet, Hongqi Guo til Oslo.

LES OGSÅ: Ny teknologi vil endre eiendomsbransjen

Sammen med Mathis Grimstad, administrerende direktør i Stor-Oslo Eiendom, skal urbaniseringsspesialisten entre scenen i Samfunnssalen i forbindelse med at PropTech Summit kjører i gang sitt andre arrangement den 1. november i år.

– Yitong jobber med prosjekter og planer med en størrelse og målsetting som er utrolige! Vi er stolte over å få Honqi Guo til Oslo for å dele hvordan Yitong bygger hele byer og nabolag med komplett infrastruktur fra bunnen av, sier Grimstad, som skal holde i innlegget denne dagen.

Teknologi i fokus
Antallet mennesker som skal inkluderes utgjør fler enn hele EUs antall urbane innbyggere til sammen. På veien mot en rask urbanisering av denne sorten står teknologi og datainnsamling sentralt i fokus. De har bedt PropTech Norway tilrettelegge et besøk for norske aktører som vil se dette på nært hold i Kina.

LES OGSÅ: Overveldet over PropTech-respons

– Jeg tror at måten Yitong implenterer og bruker teknologiske verktøy på vil overraske mange, sier Grimstad.

– De av oss som forventer at Kinas storsatsning av urbanisering vil by på katastrofale naturødeleggelser, må nok tenke seg om igjen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Superår for eiendomsrådgiver (+)
Aktuelt
Her kommer 270 000 m2 eiendom
Play
Realkapital Investor kjøper i Asker
Transaksjoner
Munch Brygge vant arkitekturpris
Aktuelt
Enda mer interesse for Det store blå (+)
Utvikling
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Her vil gigantene bygge 1500 boliger
Bolig
Volkswagen åpner datasenter i Norge
Aktuelt
Melder om ny sjef i Hemfosa
Karriere
Konkurrerer om å bli årets beste byggverk
Aktuelt