Nyheter

Ny utleiesjef i Colliers

Ny mann på laget med lang og variert erfaring innen eiendom.

SKAL LEDE UTLEIEAVDELINGEN I COLLIERS: Robert Andersen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Robert Andersen kommer fra stillingen som eiendomsrådgiver i Realist og er nylig ansatt som leder for Colliers Internationals utleieavdeling innen kontor, retail- og logistikkeiendom.

Andersen som har åtte års erfaring fra Fredensborg Eiendomsselskap hvorav fire år som markedssjef, han har jobbet i tidligere NE, og nå sist som rådgiver i Realist Næringsmegling.

LES OGSÅ: CBRE med ny ansettelse

– Vi i Colliers International AS er meget fornøyd med å ha ansatt Robert Andersen som ny leder i vår utleie avdeling. Robert har variert og spennende erfaring fra bransjen og vi er trygg på at han vil bringe nyttig erfaring inn i resten av vårt kompetente utleieteam, sier Thor Bjørdal CEO i Colliers International AS.

– Camilla Bang Hoff, som valgte å slutte til fordel for Mustad Eiendom, har den siste tiden bygd opp en god oppdragsportefølje for vår utleieavdeling. Vi har i ansettelsesprosessen for å finne en erstatter vært opptatt av å finne en leder for utleieavdelingen som kunne ta dette viktige arbeidet videre, og med ambisjon om å bringe denne avdelingen til et enda høyere nivå, fortsetter Bjørdal.

LES OGSÅ: Scandinavian Development ansetter

– Colliers er et stort og spennende internasjonalt selskap med mange dyktige medarbeidere. Jeg gleder meg til å være en del av dette, og ikke minst det å få muligheten til å bygge opp og videreutvikle Colliers sin utleieavdeling til å ta enda større plass i det norske markedet. Vi er klare for flere spennende oppdrag, og jobber som alltid hardt for alle våre oppdragsgivere, sier Robert Andersen.

Kommunens nye satsing betaler 3000 per m2 (+)
Aktuelt
Fikk nei til utvidelse av Manglerud senter
Utvikling
Samarbeid endte i millionkrangel (+)
Analyse
Offentlige leietagere må ta miljøansvar
Aktuelt
Bekymret for fremdriften i gigantprosjekt (+)
Utvikling
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Henter fra Aspelin Ramm
Karriere
Skal selge for 650 millioner (+)
Bolig
Den lille kommunen bygger for milliarder (+)
Utvikling
Unik restaurant slår seg opp på restemat
Play

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.