Utvikling

Her skal det bygges 150 leiligheter ved sjøen

Rett ved Color Line Stadion i Ålesund skal det bygges 150 leiligheter.

Fri sikt får nettopp fri sikt til sjøen. Ill.: Niels Torp AS.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Prosjektet, som har fått navnet Fri Sikt, får til sammen 150 leiligheter på Volsdalsberga i Ålesund. Nå starter byggingen av første byggetrinn på 65 leiligheter, og dersom alt går etter planen vil de stå ferdige i 2021.

Det er gjennom selskapet Fri Sikt Volsdalsberga at Peab Eiendomsutvikling Nord (40 prosent) og Ulsmo Eiendom (60 prosent) skal bygge de nye boligene. Peab K. Nordang har fått byggekontrakten verdt 201 millioner kroner for det første byggetrinnet som fordeles på tre bygninger. Det skal bygges leiligheter på mellom 47 og 183 kvadratmeter.

− Fri Sikt er et prosjekt som passer oss som hånd i hanske, både med tanke på erfaring og kompetanse. Her får våre dyktige fagarbeidere en interessant og utviklende arbeidshverdag. Vi har også god erfaring fra tidligere samarbeid med byggherren, som er minst like opptatt av god byggekvalitet som oss. At vi igjen får tillit av byggherren er en ekstra motivasjon til alle våre ansatte, sier adm. direktør Kjetil Nordang i Peab K. Nordang.

Byggene som nå skal settes opp, blir liggende tett på fjorden.

− Det unike med Fri Sikt er at alle leilighetene får utsikt mot sjøen. Prosjektet utføres med stigning fra havet og nordover, slik at også leiligheter i første etasje i de bakre husene får utsikt, forteller Ingerid Ulstein, administrerende direktør i Ulsmo Eiendom

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bygger flere leiligheter ved vannet
Bolig
Meglerstandardendringer til besvær
Juss
– Bevaringsmyndighetene bremser nødvendige miljøtiltak
Aktuelt
Ukens profil: Har jobbet som utkaster på nattklubb (+)
Karriere
Går for slagkraftig Kirkens hus
Utvikling
Se alle Pluss-saker
Vil rive deler av kjøpesenteret
Utvikling
Kan kjøpe for milliarder, men venter på godbitene
Transaksjoner
Byutvikling verdt milliarder
Bolig
Her kan det bli 116 nye studentboliger (+)
Bolig