Dag Otterstad, leder for EcoBuilding i Schneider Electric Norge.

Neste generasjons IoT for innovasjon i smarte bygg

Schneider Electric har lansert en 100 prosent åpen innovasjonsplattform for alle typer bygg.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver selskapet i en pressemelding. Den neste generasjon av EcoStruxure Building Operation er den første 100 prosent åpne innovasjonsplattformen for bygg. Ifølge Schneider har man nettverkstilkoblet maskinvare og programvare som kommuniserer med alle tekniske systemer i bygget, og som integrerer sensorer og komponenter til skyløsninger. Det skal sikre mer effektiv drift og vedlikehold.

Den åpne nettverksarkitekturen skal gi rask tilkobling av alle typer komponenter og IoT-enheter, samt raskere igangkjøring og endringer.

– Den neste generasjonen EcoStruxure Building er byggets digitale plattform som knytter alle systemer sammen, samler viktig og nødvendig informasjon, og gjør denne informasjonen tilgjengelig. EcoStruxure plattformen er en viktig del i utviklingen av digitale og smarte bygg, som gir merverdi til både kundene og partnerne våre. Siden 2011 har første versjon av EcoStruxure Building, med støtte fra over 20.000 systemintegratorer, blitt installert på flere enn 480 000 installasjoner over hele verden, sier Dag Otterstad, leder for EcoBuilding i Schneider Electric Norge.

Powered by Labrador CMS