Transaksjoner

Oslo Finans-syndikat med eiendomskjøp

Et Oslo Finans-syndikat har kjøpt Ullernchausseen 52 ved siden av Oslo Cancer Cluster og Ullern videregående skole.

Ullernchausseen 52 ligger rett ved Radiumhospitalet og Oslo Cancer Cluster.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det «gamle» finanshuset Oslo Finans, som har eksistert siden 1983, har i det stille bygd seg opp til å ha eiendommer under forvaltning for 1,6 milliarder kroner. Nå har et Oslo Finans-syndikat, med det de omtaler som to kompetente eiendomsinvestorer, kjøpt Ullernchausseen 52 av Intertrade Shipping.

Eiendommen er på 5400 kvadratmeter, med en tomt på 4536 kvadratmeter. Life Technologies er leietaker for hele bygget. Eiendommen ligger rett ved siden av Radiumhospitalet og Oslo Cancer Cluster, et område som har mange forskningsvirksomheter og -bedrifter. Ullernchausseen 52 AS hadde i 2017 leieinntekter på 7,84 millioner kroner.

– Det vil være naturlig å se på muligheter for fremtidig utvikling av eiendommen og tilhørende tomter i årene fremover. Med den områdereguleringen som ligger til grunn i dag innen kontor, industri og lager er det flere muligheter som åpner seg på sikt for ytterliggere utnytte eiendommen og de tilhørende tomtene, samtidig som man har kontantstrøm fra dagens leietaker, sier partner Pål Strømskroken i Oslo Finans til Estate Nyheter.

Oslo Finans fokuserer på eiendommer med noe utviklings- og value add-potensial, men kjøper også ferdig utviklede eiendommer med god beliggenhet i randsonen av Oslo. Så langt i år har selskapet tilrettelagt for kjøp av eiendommer med en samlet verdi på 700 millioner kroner, og de er på jakt etter flere eiendommer.

Det er Malling & Co som har vært selgers rådgiver i transaksjonen. Arntzen de Besche bisto Oslo Finans med det juridiske i kjøpsprosessen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir sjef i Fritzøe Eiendom
Karriere
Opptil to års saksbehandlingstid på eiendomsskatteklager i Oslo
Juss
Boliger for 10 milliarder kroner ga rekord
Aktuelt
Sosiale medier tar over boligsalget
Tech
Ringnes vil kjøpe Tryvannstårnet
Aktuelt
Se alle Pluss-saker
Flere boligblokker på Bekkestua
Bolig
Har hentet 1,6 milliarder til eiendomskjøp
Aktuelt
Slipper å bruke hele eiendommen til barnehage – vil bygge 130 boliger (+)
Bolig
Påbygg kan gi 40 nye leiligheter på vestkanten (+)
Bolig