Myntgata 2 kan bli et senter for innovasjon og teknologisk utvikling.

Traasdahl og Aspelin Ramms innovasjonsselskap til Myntgata

Det nye innovasjonsselskapet SHARE skal inn i Myntgata 2.

Publisert Sist oppdatert

Rett over nyttår skrev Estate Nyheter om seriegründeren Are Traasdahl, som hadde klare meninger om Myntgata 2. Sammen med Tharald Nustad/Nordic Impact, Aspelin Ramm, Mallin, Grape Architects, Oslo Works og BA-HR, sendte han inn et innspill til Eiendoms- og byfornyelsesetaten (EBY), om hva eiendommen bør benyttes til. De mente at Myntgata 2 burde være et senter for teknologisk utvikling og innovasjon. Oslo kommune ønsket imidlertid å bruke eiendommen til skole, uten at form og innhold er blitt avklart.

Nå er det klart at det likevel kan bli et spennende teknoligikonsept i regi av Traasdahls Spring Capital og Aspelin Ramm Deres nye selskap SHARE har nemlig tegnet en leieavtale med Oslo kommune for 2000 kvadratmeter i Myntgata 2. SHARE skal etablere et senter for innovasjon, undervisning, teknologisatsing og gründervirksomhet i Oslo.

– Det er jo litt rart at Aspelin Ramm skal leie lokaler av Oslo kommune, det er ikke dette vi holder på med. Om vi vil tjene på det, aner vi ikke, sa Aspelin Ramm-sjef Gunnar Bøyum da nyheten om Myntgata-kontrakten ble offentliggjort under Oslo Urban Arena.

Myntgata 2 blir et pilotprosjekt for SHARE. Hvis alt går etter planen kan de første flytte inn i lokalene over nyttår. SHARE vil særlig fokusere på oppstartsbedrifter som er ferdig med den første oppstartsfasen, og som trenger støtte til å skalere virksomheten for internasjonal satsing.

Powered by Labrador CMS