LONDON CALLING: Newsec med økt internasjonal sasting i London. Foto: Shutterstock

Newsec satser i London

Newsec åpner kontor i London etter sterk vekst i Norden og Baltikum.

Publisert Sist oppdatert

Med dette kan Newsecs nordiske ekspertise nå en voksende internasjonal kundebase. Kontoret skal ledes av Richard Angliss som har mer enn 30 års erfaring fra eiendomsbransjen. Han har tidligere jobbet som Head of Property & Asset Management for JLL i EMEA, og viseadministrerende direktør for JLL i Stockholm.

– Jeg er glad for å være engasjert av Newsec, og for å få mulighet til å bidra til økt vekst og fokus på kunderelasjoner med internasjonale investorer. Jeg er imponert over Newsec sine investeringer i tjenestetilbud og teknologiske plattformer som svar på endringer i behov og forventninger hos kundene, sier Richard Angliss.

Tidligere JLL-sjef, Richard Angliss skal representere Newsec i London.

London-kontoret gjør det mulig for Newsec å tilby kunder i Storbritannia og andre internasjonale markeder spesialisert kunnskap fra virksomhetene i Norden og Baltikum.

Med regional og internasjonal markedskunnskap og tilstedeværelse vil Newsec tilby rådgivningstjenester innen verdivurdering, transaksjonsstøtte og strategiske analyser, i tillegg til omfattende forvaltningstilbud med skreddersydde tjenester til både lokale og internasjonale investorer.

– Representasjon i London gir oss mulighet til å forsterke våre internasjonale relasjoner slik at vi kan tilby mer skreddersydde løsninger til nordiske og internasjonale aktører. Parallelt med dette vil vi fortsette å utvikle samarbeidet med kundene fra våre kontor i Norden og Baltikum. Den nye britiske basen og engasjementet til Richard Angliss vil gi oss en bedre forståelse av kundenes forretningsbehov og overordnede strategi, sier Björn Lindeborg, sjef for Newsecs Property Asset Management.

I de siste to år har Newsec vokst kraftig gjennom en rekke oppkjøp i Norden. Med satsingen i London og ansettelsen av Richard Angliss fortsetter Newsec sin ambisiøse vekst og videreutvikling av virksomheten.

Powered by Labrador CMS