Nyheter

Nå kommer WeWork til Norge

WEWORK NORWAY AS har registret selskap i Norge.

WeWork har registrert selskap i Norge. Foto: Shutterstock
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Det amerikanske selskapet, WeWork fortsetter å utvide sin virksomhet utenfor USA. Tidlig i 2019 åpner det verdensledende coworking-selskapet kontorlokaler i Stockholm, med plass til mer enn 1.000 medlemmer. Nå har selskapet også registrert et AS i Norge.

WeWork vokser i rekordfart og er den kontorleietakeren som siden 2012 har leid mest kontorareal i sentrale London. I januar i år hadde WeWork ifølge Cushman & Wakefield leid over 240.000 kvadratmeter i den britiske hovedstaden siden 2012. Det har gjort at WeWork nå er en av de mest attraktive kontorleietakerne i London.

Ifølge Financial Times har WeWork sikret seg nesten dobbelt så mye areal som Google, som leide rundt 120 000 kvadratmeter de seneste fem årene. Amazon og Deutsche Bank har leid henholdsvis 93 000 og 83 000 kvadratmeter.

Et sted folk kan treffes

WeWork ble grunnlagt i 2010 med ambisjonen om å skape en verden hvor: «People work to make a life, not just a living». WeWorks community og tjenester tilbyr bedrifter, gründere og startups en plattform hvor de kan møte, utforske kreative samarbeid og utvide nettverk. I tillegg til felles og individuelle kontorlokaler tilbyr de medlemmene en rekke tjenester og aktiviteter, blant annet lunsj, foredrag, kurs og yogatimer – alt som kan styrke medlemmenes nettverk, kunnskap og trivsel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. WeWork- konseptet ser jo positivt ut for ikke alt for gamle og oppegående, kreative mennesker. For INTENSJONEN er jo i utgangspunktet god.. Får bare håpe at det ikke blir for store kostnader i forhold til inntekter etter hvert; med hensyn til KONSEPTET og inngåtte kontrakter/ avtaler for potensielle gründere m/fl.

Fikk over 200 mill. for 270 p-plasser på Sørenga (+)
Transaksjoner
Hva bør selger gjøre om kjøper trekker seg fra en bindende avtale?
Juss
Wiederstrøm styrker staben
Karriere
Passerer snart 20 milliarder
Aktuelt
Økte byggekostnader i boligmarkedet
Play
Se alle Pluss-saker
Vant Cityprisen 2019
Aktuelt
Nejra Macic vant pris for de unge og lovende
Karriere
Fortsetter krangelen om bilfritt byliv
Aktuelt
Fikk kontrakt på 368 millioner kroner
Aktuelt