WeWork har registrert selskap i Norge. Foto: Shutterstock

Nå kommer WeWork til Norge

WEWORK NORWAY AS har registret selskap i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Det amerikanske selskapet, WeWork fortsetter å utvide sin virksomhet utenfor USA. Tidlig i 2019 åpner det verdensledende coworking-selskapet kontorlokaler i Stockholm, med plass til mer enn 1.000 medlemmer. Nå har selskapet også registrert et AS i Norge.

WeWork vokser i rekordfart og er den kontorleietakeren som siden 2012 har leid mest kontorareal i sentrale London. I januar i år hadde WeWork ifølge Cushman & Wakefield leid over 240.000 kvadratmeter i den britiske hovedstaden siden 2012. Det har gjort at WeWork nå er en av de mest attraktive kontorleietakerne i London.

Ifølge Financial Times har WeWork sikret seg nesten dobbelt så mye areal som Google, som leide rundt 120 000 kvadratmeter de seneste fem årene. Amazon og Deutsche Bank har leid henholdsvis 93 000 og 83 000 kvadratmeter.

Et sted folk kan treffes

WeWork ble grunnlagt i 2010 med ambisjonen om å skape en verden hvor: «People work to make a life, not just a living». WeWorks community og tjenester tilbyr bedrifter, gründere og startups en plattform hvor de kan møte, utforske kreative samarbeid og utvide nettverk. I tillegg til felles og individuelle kontorlokaler tilbyr de medlemmene en rekke tjenester og aktiviteter, blant annet lunsj, foredrag, kurs og yogatimer – alt som kan styrke medlemmenes nettverk, kunnskap og trivsel.

Powered by Labrador CMS