Nyheter

Inn i PropTech-juryen på Expo Real

Henrik Taubøll, Mathis Grimstad og MESH-gründer Anders Mjåset skal representere Skandinavia i PropTech-juryen på eiendomsmessen Expo Real.

Henrik Taubøll og Mathis Grimstad skal vurdere europeiske PropTech-selskaper under Expo Real.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Tidligere i år ble det kjent at Henrik Botten Taubøll (BA-HR og Ung i Næringseiendom) og Anders Mjåset (MESH) satt i juryen som plukket ut de mest spennende PropTech-selskapene i Eurpa «Real Estate Innovation Network» for Expo Real.

Under høstens Expo Real i oktober skal det beste selskapet kategoriene «Invest», «Market», «Plan & Build», «Smart City & Work» og «Manage & Operate» kåres. Botten Taubøll og Mjåset får nå følge av Stor-Oslo Eiendoms sjef Mathis Grimstad i juryen til verdens største PropTech-konkurranse for Real Estate Innovation Network. Han skal supplere juryen som en «senior CEO» med relevant erfaring knyttet til hva som vil fungere i praksis og vil ha en særlig rolle i kategorien «plan & build».

– I finalen på Expo Real er den internasjonale juryen nå forsterket med operativ kompetanse i form av Mathis, sier Henrik Botten Taubøll.

Taubøll vil for øvrig også moderere Tech Talk-debatten om kunstig intelligens (AI) i eiendom på vegne av PropTech.

– Henrik og Anders sitt engasjement og evne til å samle PropTech miljøet i Norge gjennom UiN og MESH gir PropTech i Norge en ekstra kraft, som det er en stor glede å få være en del av. Vi er stolte og glade for å få være med å bidra inn i dette viktige arbeidet, sier Mathis Grimstad, som gjennom Stor-Oslo Eiendom er engasjert i PropTech.

Konkurransen «Real Estate Innovation Network» startet med 1600 start-ups og 45.000 deltakere. Tidligere i år har juryen sortert ut de 350 beste selskapene innen PropTech i Europa. Disse 350 ble videre redusert til 50 kandidater, som konkurrerte i et semi-finale-heat i Berlin i april. Etter konkurransen var det 25 finaleklare selskaper, som nå skal møtes på Expo Real.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fikk over 200 mill. for 270 p-plasser på Sørenga (+)
Transaksjoner
Hva bør selger gjøre om kjøper trekker seg fra en bindende avtale?
Juss
Wiederstrøm styrker staben
Karriere
Passerer snart 20 milliarder
Aktuelt
Økte byggekostnader i boligmarkedet
Play
Se alle Pluss-saker
Vant Cityprisen 2019
Aktuelt
Nejra Macic vant pris for de unge og lovende
Karriere
Fortsetter krangelen om bilfritt byliv
Aktuelt
Fikk kontrakt på 368 millioner kroner
Aktuelt