Nyheter

Hotellaktør ansetter utviklingssjef

Citybox har hentet inn Morten Høiseth til stillingen som utviklingssjef.

Morten Høiseth skal fokusere på utvikling i Citybox.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Høiseth skal lede Citybox’ søk etter eiendommer for nyetablering av hoteller. Selskapet har hoteller i både Oslo og Bergen, og jobber med nye Citybox-hoteller i Tallinn og Bergen. Målet er å ha ti hoteller innen seks år og 20 hoteller innen ti år.

Morten Høiseth kommer fra stillingen som eiendomsanalytiker i BER. Han har også erfaring som rådgivende ingeniør i Multiconsult. Han er utdannet sivilingeniør bygg fra NTNU med tilleggsutdannelse innenfor finans.

– Citybox har et moderne og unikt hotellkonsept, og kan vise til meget sterke tall. I tillegg går selskapet en spennende tid i møte med planlagte etableringer i flere europeiske storbyer. Dette er en reise jeg har lyst til å være med på og en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Høiseth.

– Vi jobber aktivt med flere byer, men er for tiden spesielt på utkikk etter sentralt beliggende eiendommer i Helsinki, Warszawa, Brussel og Amsterdam. Vi har jobbet med dette en stund og ser at det tar tid å finne de rette eiendommene. Vi velger derfor å styrke oss med denne nye stillingen for å ha tempo i utviklingen. Morten Høiseth har den bakgrunnen og drivkraften vi var på jakt etter, og vi har stor tro på at han skal hjelpe oss å finne de perfekte eiendommene for vårt konsept, sier styreleder Martin Smith-Sivertsen i Citybox AS.

I Tallinn har Citybox tegnet en langsiktig leiekontrakt på et hotell med 270 rom i et større nybyggprosjekt. Selskapet vurderer også å kjøpe eiendom og bygge om til hotell i fremtidige prosjekter.

– Citybox skal være et moderne lavprishotell med en sentral beliggenhet. Det er ikke mange nybyggeprosjekter sentralt i de byene vi er interesserte i og vi ser derfor også på mulighetene for å kjøpe eiendom, bygge om, og selge ved ferdig utviklet hotell. Vår erfaring med tidligere hoteller tilsier at dette kan gi en pen gevinst for investorene. Nyansettelsen bidrar også til å styrke oss på eiendomsutviklingssiden, sier Smith-Sivertsen videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Selvaag Eiendom styrker utviklingsavdelingen
Karriere
KLP Eiendom kjøper stort i København
Transaksjoner
Unge som tenker nytt: Fra milliardkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere
Passerer milliarden i sommer
Bolig
Slipper 161 nye leiligheter i markedet
Bolig
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Hyttekapper i kolonihage frikjent i Oslo tingrett
Juss
Braathen øker stort i kontor som service
Transaksjoner
Kommunen selger 82 mål til 700 boliger (+)
Transaksjoner
Ny sjef i Veidekke
Karriere