Nyheter

Oslo Areal satser på fleksible kontorlokaler

Oslo Areal øker andelen med fleksibelt kontorareal i selskapets eiendomsportefølje.

Oslo Areal-sjef Mona Ingebrigtsen tilrettelegger for flere fleksible kontoraktører i selskapets portefølje.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Etter å ha signert leieavtale med Epicenter i Pilestredet, utvidet med MESH i Tordenskioldsgate og reforhandlet med Regus på Skøyen, har Oslo Areal nå økt andelen med fleksibelt kontorareal i kontorporteføljen til over 5 prosent. Eiendomsselskapet vil satse videre på fleksibelt kontorareal, og jakter flere samarbeidspartnere i dette segmentet.

– Oslo Areal har en kombinasjon av tradisjonelle leiekontrakter og kontrakter der vi tilbyr fleksibelt areal og tar på oss en betydelig del av både oppside og risiko. Et fremtidsrettet eiendomsselskap legger til rette for både dagens og morgendagens kunder. For oss er det naturlig å samarbeide med sentrale aktører innen coworking, og dermed øke vår andel av dette markedet ytterligere, sier adm. direktør Mona Ingebrigtsen i Oslo Areal.

I Sverige har Oslo Areals søsterselskap, AMF Fastigheter, signert leieavtale med det internasjonale coworkingselskapet WeWork, i deres første nordiske satsing. AMF har også leid ut til Epicenter i Stockholm, et konsept som ifølge Mona Ingebrigtsen har vært en stor suksess.

«I høst åpner Epicenter Oslo i Pilestredet 33. Oslo Areal eier eiendommen, og har stor tro på at konseptet vil bli et ettertraktet tilskudd til markedet for fleksibelt kontorareal i Oslo», skriver Oslo Areal i en melding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere
KLP Eiendom kjøper stort i København
Transaksjoner
Selvaag Eiendom styrker utviklingsavdelingen
Karriere
Passerer milliarden i sommer
Bolig
Slipper 161 nye leiligheter i markedet
Bolig
Ser du hele bildet i eiendom?
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Nye PLUSS artikler hver dag,
bestill Estate PLUSS her
Hyttekapper i kolonihage frikjent i Oslo tingrett
Juss
Braathen øker stort i kontor som service
Transaksjoner
Kommunen selger 82 mål til 700 boliger (+)
Transaksjoner
Ny sjef i Veidekke
Karriere