Runar Vatne har hatt et høyt tempo i sitt investeringsselskap Vatne Capital. Nå har han ansatt en eiendomssjef til Vatne Property. Foto: Scanpix

Vatne satser på egen eiendomsforvaltning

Runar Vatne bygger nå sin egen eiendomsforvaltning i Vatne Property. Lasse Reiersen er blitt hentet inn fra Fredensborg for å lede satsingen.

Publisert

Lasse Reiersen er blitt ansatt som eiendomssjef i Vatne Property, et datterselskap til Vatne Capital, fra første august. Han har jobbet fem år med eiendom i Fredensborg, blant annet ett år som boligutleier, ett år med koordinering av oppussing og vedlikehold, to år som nærings- og markedsansvarlig og det seneste året som utleiesjef med ansvar for alle inntekter i den norske virksomheten (bolig, næring, lager og parkering).

På spørsmål om ansettelsen av Reiersen innebærer at Vatne Property skal bygge opp en egen eiendomsforvaltning, svarer Runar Vatne at «det er helt riktig».

– Han blir leder for avdelingen og skal hjelpe meg å bygge selskapet videre, skriver Vatne i en e-post til Estate Nyheter.

Vatne Property fokuserer på bolig- og næringseiendom i Oslo og omegn. Vatne forteller at selskapet både har en «kjøp og hold»-strategi og foretar transaksjoner dersom verdiene anses å være maksimert.

– Vatne Property kan også gjøre partnerinvesteringer i regi av andre, hvor Vatne Property ikke har majoritet/kontroll, men der man fortsatt opererer som en aktiv eier gjennom styreplass, skriver Vatne videre i e-posten.

Vatne Property har hatt et høyt tempo etter oppstarten, og gjennomførte i fjor 12 eiendomstransaksjoner. Ved utgangen av fjoråret hadde selskapet eiendom verdt 1,5 milliarder kroner. I tillegg har selskapet flere partnerinvesteringer.

Powered by Labrador CMS