Nyheter

Selger portefølje for 320 mill.

EiendomsMegler 1 Næringsmegling er i markedet med en eiendomsportefølje i Vestfold verdt 320 millioner kroner.

Ola Carlsen i EiendomsMegler 1 Næringsmegling forteller om stor interesse for eiendomsporteføljen han har for salg. Seks bygårder er allerede solgt.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Vestfold-aktøren V&W Eiendom ble etablert i 2009, og har på under ti år bygd opp en portefølje med rundt 300 utleieenheter i Vestfold. Nå har selskapet hyret inn EiendomsMegler 1 Næringsmegling for å selge hele eller deler av porteføljen som har en anslått verdi på 320 millioner kroner.

Ola Carlsen har vært megler for porteføljen. Han forteller at det allerede er solgt seks bygårder hvor det har vært oppnådd gode priser. Det er også forhandlinger om salg av flere eiendommer, både som har vært annonsert for salg og eiendommer som ikke har vært ute i markedet.

– Kjøperne er en blanding av lokale og utenbys kjøpere og interessenter. Vi ser at en del fra Oslo, Drammen og andre byer får mer for pengene hvis de drar en time lenger ut fra Oslo. Det kommer også nye aktører inn i markedet, sier Carlsen.

Selgerne er åpne for å selge alle eiendommene, dersom de oppnår rett pris.

– I utgangspunktet har selger tenkt å beholde noen eiendommer, men de har ikke bestemt seg 100 prosent. De har kommunisert at de vil gå litt mer over på utvikling og kanskje også inn i næringseiendom, sier Carlsen.

Totalt er eiendomsporteføljen på 26 eiendommer med næringslokaler, hybler samt utleieleiligheter i Vestfold. Eiendommene er hovedsakelig lokalisert i Larvik og Horten, men også i Sandefjord, Tønsberg og på Nøtterøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir sjef i Fritzøe Eiendom
Karriere
Opptil to års saksbehandlingstid på eiendomsskatteklager i Oslo
Juss
Boliger for 10 milliarder kroner ga rekord
Aktuelt
Sosiale medier tar over boligsalget
Tech
Ringnes vil kjøpe Tryvannstårnet
Aktuelt
Se alle Pluss-saker
Storkjøp for nesten en halv milliard (+)
Transaksjoner
Flere boligblokker på Bekkestua
Bolig
Har hentet 1,6 milliarder til eiendomskjøp
Aktuelt
Slipper å bruke hele eiendommen til barnehage – vil bygge 130 boliger (+)
Bolig